Laden reviews...
218 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten melden regelmatig snelle levering, goede kwaliteit en een gunstige prijs-kwaliteitverhouding. Veel reviews benadrukken duidelijke communicatie en vriendelijk en deskundig personeel. Enkele opmerkingen gaan over af en toe vertragingen of kleurafwijkingen, maar de algehele tevredenheid is hoog en herhaalaankopen komen vaak voor.
Wat valt er te verbeteren, wanneer je producten besteld en de volgende dag in huis hebt. Dikke prima! Oh ja, producten zijn ook top!
2 April 2026
Jenny
Goor
31 March 2026
Hans
Eerbeek
Prima producten en heel heel snel geleverd.
31 March 2026
José
's-Hertogenbosch
Goede en duidelijke communicatie. Na 2 dagen keurig netjes geleverd.
27 March 2026
Jan
Heerenveen
Snelle en correcte verzending..tevreden over produkt
26 March 2026
Miriam
Rotem
De leerstift werkt erg prettig en bedekt de beschadigingen goed.
23 March 2026
Herma
Amsterdam
Na gebruik ziet het leer er weer prachtig uit. Maar na een paar dagen is dit effect ook weer verdwenen. Daarom 3 sterren. Desondanks gebruik ik het regelmatig.
23 March 2026
Pieter
Groningen
Snelle en correcte bezorging
22 March 2026
Jacques
Heerlen
Mijn stoelen zijn met jullie product mooi opgeknapt. Blij mee.
19 March 2026
Lian
Hulst
Eindelijk een bedrijf dat zijn afspraken nakomt! Hele vriendelijke medewerker die mee denkt en oplossingen aandraagt! Top
17 March 2026
Carla
Den Bosch
Op de website is duidelijk omschreven welk produkt ik het beste voor mijn leren bank kan bestellen. Gemakelijke bestelprocedure en snelle levering. Produkt doet wat het beloofd.
16 March 2026
Janny
Domburg
Opnieuw de footfix los beschermvoetje besteld. Vind deze super onder mijn stoelpoten en gaan voor de lage prijs ook nog eens verrassend lang mee, in tegenstelling tot de gewone plak viltjes. Meteen ook 2 flessen James basis vloerreiniger meebesteld, want die is geweldig voor PVC vloeren. Dus ja, wij zijn super tevreden!
12 March 2026
Top, snel geleverd
4 March 2026
Will
Tilburg
Mijn ervaring is erg positief. Ik had een vraag over verkleuring en beschadigingen op mijn leren bank na de verhuizing. Ik ontving handige kleurstalen en duidelijke linkjes per mail, waardoor ik eenvoudig de juiste keuze kon maken. Het product is super smooth in gebruik en doet precies wat het belooft: het leer verzorgen en de kleur mooi herstellen. Heel erg bedankt!
2 March 2026
Barbara
Muiden
Was door omstandigheden niet thuis toen pakje bezorgd werd. Dag daarna bezorgd. Dank
2 March 2026
geweldig
24 February 2026
Wim
klimmen
Super precies wat ik verwacht had!
24 February 2026
Jlm
Roermond
Prima ervaring. Advies opgevolgd. Lederen fauteuil van 30 jaar (!) is echt opgeknapt! Blij dat ik advies heb opgevolgd.
23 February 2026
Huib
Drunen
Prima mensen met verstand van hun werk
21 February 2026
Dirk
Den Bosch
Producten werden snel geleverd voor een goede prijs! Op andere sites waren de producten duurder.
17 February 2026
An
Breda
Snel en vlgs.bestelling geleverd.
17 February 2026
Nel
Arnhem
Goede prijs voor een goed product
16 February 2026
CHT