Levering prima, mis goede gebruiksaanwijzing

Levering volgens afspraak, alleen was er geen duidelijke gebruiksaanwijzing

Goed ontvangen

Besteld en kreeg het vlot over de post

Uitstekend produkt

Ik heb twee leren banken waar al meer dan 10 jaar niets was gedaan behandeld met Leather Care & Color. Het resultaat was boven verwachting; ze zien er weer als nieuw uit.

Zeer slecht voor in gebruik

Vind het jammer dat je als je het gebruikt, je zolang niet in dezelfde ruimte mag verblijven. Kan toch moeilijk mijn bank inspuiten en dan naar een hotel gaan. Heb het dus ook niet gebruikt. Kan het wat dat betreft niet in een betere samenstelling gemaakt worden. Zodat je b.v. een paar uurtjes niet in dezelfde ruimte mag zijn. Vind het dus ook gevaarlijk om te gebruiken zeker voor de gezondheid.

Snelle levering, keurig verpakt, goeie informatie wat betreft de levering. Gewoon perfect alles

Rode leren bank weer als nieuw!

Onze eens mooie rood leren 3 sits hoekbank was na ruim 20 jaar intensief gebruik heel vaal geworden. Knapte niet meer op met gewoon kleurloos middel. Met Natural Leather Cleaner de bank schoongemaakt, behandeld met robijnrood Leather Care&Color en voilà: zo goed als nieuw!

Prima service .

Erg goed.

Na mijn bestelling heb ik een wijziging daarin aangegeven en bestelling is perfect bij ons bezorgd. P

Betrouwbaar en een snelle levering

Goed product en correcte levering

Zag er goed verzorgd uit

Top en snelle levering

Duidelijke site. Snel het juiste product gevonden

Super service!

Ik had zelf de domme fout gemaakt een verkeerd huisnummer op te geven. Mijn pakket werd daardoor geretourneerd naar Meubelonderhoud. Toen ik daarover belde gaven ze aan te wachten tot het zou arriveren en het dan nogmaals (zonder extra kosten) op te sturen. Na een week kreeg ik een mail dat ze het nog niet hadden ontvangen, maar dat ze anders wel en nieuw pakje zouden sturen. Ik was bang dat dit een duur grapje zou worden, maar dankzij de super vriendelijke service van Meubelonderhoud is dat niet gebeurd. Top service!

Zoals ze beloven

Prima levering, goed vindbare website

Snelle levering en netjes verpakt.

Binnen de afgesproken levertijd was het pakket op te halen bij een dhl servicepunt

Tot 3x toe wat terug moeten sturen omdat kleur niet goed was voor ons bankstel en door mij verkeerd ingeschat. Nu wordt uiteindelijk de goede kleur verzonden. Met dank aan Annette Harmsen!

Goed wat ik besteld kreeg ik

Bestelling werd perfecte afgehandeld.

Zonder problemen.

Goed product

Heeft de juiste kleur en is goed verwerkbaar

Zoals verwacht.

Snelle levering;prima producten.

geheel tevreden

goeie was kleurt mooi op de bank ik ben tevreden

Prima produkt, nog beter dan verwacht

Produkt uitgetest, echtgenoot tevreden en zelf uiteraard ook.

Prima service goede materialen

Ik zocht reparatie was voor mijn tafel en vond die bij Meubelonderhoud op de website. Een korte check via de telefoon en de producten waren de dag er na in de brievenbus. De tafel ziet er weer picobello uit!

Hele goede ervaring

Goede/duidelijke website en gebruiksvriendelijk.

Ik had de verkeerde kleur ledercreme besteld en dit in mijn vervolg mail aangegeven. De mail werd op tijd gelezen en de juiste kleur is bezorgd. Goede service

Weerdhuisweg 1

8152 AW Lemelerveld