Helaas bezorgtijd zes uur en daarom een hele dag zitten wachten
Pluspunten
Prima bedrijf zeker een aanrader
Pluspunten
Prima Meubelolie, snelle levering, goede prijs-kwaliteit verhouding
Pluspunten
Is de eerste maal maar zeer tevreden.
VerbeterpuntenDoe zo verder!
Geen idee, wij zijn tevreden.
Pluspunten
Betrouwbaarheid
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle levering en duidelijke communicatie.
Pluspunten
GEEN ENKELE TOT NU TOE!!!!
VerbeterpuntenIK HEB HET PRODUCT NIET ONTVANGEN!!!! GELIEVE MIJ TE VERTELLEN WAAR HET IS!!!!!!
Bedankt voor uw mail. Dit proces loopt automatisch en het product had inderdaad al bij u moeten zijn. Er lijkt iets fout te zijn gegaan en wij duiken er morgen direct in. Uiteraard zullen wij het product alsnog z.s.m. leveren.
ik heb voor de 1 keer bij U besteld en heb voor Billink gekozen om te betalen de bestelling was er al naar paar dagen niks mis mee ik moet dan wachten op de overmaking naar BIlink en onder tussen krijg ik van jullie 2 keer een mail dat ik nog NIET betaal heb en dat de rekening nog open staat heel er irritant was daar zeker niet blij mee ik ben iemand die gelijk alles betaald ALS het goed is maar dit vond ik erg met vriendelijke groeten Mia van Helden
Beste heer/mevrouw van Helden, Dank voor uw reactie. Wij hebben sinds kort Billink toegevoegd aan onze betaal opties en merken zelf helaas ook dat dat nog niet 100% loop zoals u van ons gewend mag zijn. Wij zijn achter de schermen druk bezig om ook die oplossing goed te laten verlopen. Excuus voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Leon Jansen
Pluspunten
snelle service en goed procuct
Pluspunten
Duidelijke site, makkelijk te bestellen, goede producten, super snelle levering en goed ingepakt!
Weerdhuisweg 1
8152 AW Lemelerveld