Pluspunten
Prima shop, snelle levering !
prijs, product is in paar jaar erg duur geworden ten opzichte van de prijs die ik betaalde bij de meubelzaak (die daar ook aan moet verdienen) + de verzendkosten, die extra zijn. Omdat de meubelzaak er niet meer is, heb ik rechtstreeks bij jullie besteld
Pluspunten
Na een klacht, is het snel en goed opgelost.
Fijn dat alles na wens is opgelost.
Pluspunten
Pluspunten
Snellen efficiënte afhandeling van de aan vraag
Pluspunten
Pluspunten
Snelle en goede aflevering
VerbeterpuntenVeel te hoge vrachtkosten
Pluspunten
bestelde producten klopten
Verbeterpuntenerg langzame levertijd de beloofde 10 % korting voor de maand juli moet naderhand nog geregeld worden.
Beste Bram, Excuses voor het laat leveren van uw producten, dit is niet de bedoeling. Wij leveren normaliter alles uit voorraad. Betreffende de 10% kortingsactie vanuit de e-mail, deze kortingscode kan de klant zelf activeren en wordt direct in mindering gebracht. Omdat u deze code niet heeft gebruikt tijdens de bestelling hebben wij het bedrag terug gestort, er vanuit gaande daarmee wel aan de verwachting te voldoen. Met vriendelijke groet, Team MeubelOnderhoud.nl
Weerdhuisweg 1
8152 AW Lemelerveld