Pluspunten
Er wordt aan een oplossing gewerkt. Pakket is niet goed afgeleverd door DHL en daardoor komt deze enquête te vroeg voor u. We gaan het oplossen. Update: klant heeft nieuwe zending ontvangen.
Pluspunten
IK zocht wat ze hadden en ze vertelden wat ze gingen doen en ze hebben gedaan wat ik verwachte dus prima
Pluspunten
Ruim assortiment onderhoudsproducten. Ik was met name verrast door de leerverzorgingsproducten in veel kleuren.
VerbeterpuntenCommunicatie over aflevering werd pas erg laat afgegeven
Pluspunten
Ik wil wel er wat over zeggen maar ik heb nog niet binnen gekregen al een paar keer met DHL gebeld maar nog geen contact verder met ze gekregen.
Pluspunten
Na een mailtje op zaterdag werden wij toch meteen teruggebeld en werden er stappen ondernomen.
Vreemde bezorger
Pluspunten
handige webshop, snel geleverd!
Pluspunten
Nette prijs, prima levering.
Weerdhuisweg 1
8152 AW Lemelerveld