Pluspunten
Goed ingepakt
Pluspunten
ik heb het spul (iets voor houtonderhoud) nog niet gebruikt, daarom geen oordeel over kwaliteit/prijs. Communicatie (later nog iets aan bestelling toegevoegd) en levering waren perfect.
Pluspunten
Keurig verpakt en snelle levering
VerbeterpuntenNVT
Pluspunten
verwerking en levering is zoals je verwacht van een webshop.
Kan nog steeds niet oordelen over jullie want ik heb het bedrag van€44,85 niet ontvangen.ik begrijp dat jullie het druk hebben maar ik zou het bedrag toch graag ontvangen.De retourzendingwas €6,75 plus 2 flesjes leerverf.B.v.d.Mevrouw H.Stichter
Beste mevrouw H. Stichter, Bedankt voor uw verbeterpunt. Dit is inderdaad niet echt netjes, wij gaan hier morgen direct naar kijken. Excuus voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Leon Jansen
Pluspunten
100% tevreden goede prijs kwaliteit
Pluspunten
Vriendelijk en behulpzaam om online te bestellen.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Nadat iets was misgegaan bij DHL zeer adequaat gehandeld door klantenservice
Verbeterpuntenbij eenvoudige bestellingen levering de volgende dag
Weerdhuisweg 1
8152 AW Lemelerveld