Pluspunten
geen idee
Verbeterpunten???
Pluspunten
Goed bedrijf met prettige service
Fijn om te lezen! Wij helpen u graag.
niet duidelijk dat het product komt van Meubelonderhoud. besteld via Oranje.....
Pluspunten
snelle levering duidelijke site
Verbeterpunten-
Pluspunten
Erg aardige telefoniste
VerbeterpuntenMisschien hadden ze me beter kunnen adviseren om een combipakket te kunnen bestellen. Nu heb ik namelijk alleen maar flessen om de stof mee te behandelen en niet mee te reinigen. Heb daar zelf ook niet aan gedacht maar dat had een tip van de telefoniste kunnen zijn.
Pluspunten
Levering overeenkomstig bestelling.
VerbeterpuntenProduct verzonden met GLS. Deze levering is langer onderweg dan bv leveringen met Post NL.
Pluspunten
voor de eerste keer aangevraagd deze spullen en daar ben ik zeer tevreden over.
Verbeterpuntenop dit moment gen verbeter punten.
Pluspunten
Nette website. Duidelijk bestelproces
VerbeterpuntenLeverkosten eerder laten zien in bestelling
Weerdhuisweg 1
8152 AW Lemelerveld