Pluspunten
Snel en het juiste product geleverd.
portokosten bij 50,- euro bestelling al vergoeden, het product is al duur genoeg
Ik kan nog niets zeggen over de kwaliteit. Aangezien ik het product nog niet heb gebruikt.
Pluspunten
De snelle levering.
Pluspunten
Blotte levering vsn prims product
Pluspunten
- Na het sturen van een mail, snel antwoord terug MET de vraag of ik het product kon gebruiken. (ik had een opmerking gemaakt over de kleur.
VerbeterpuntenDe kleur van het middel (ledervet) schijnt zo af en toe te veranderen. Ik heb hen gevraagd dit op hun site aan te passen. Hierop hebben ze snel gereageerd met de opmerking dat ze gaan kijken hoe dit het beste kan.
Pluspunten
snelle levering, goede producten
Pluspunten
Korte lijnen werken prettig Heb eerst gebeld mijn mijn vraag Kreeg keurig en snel antwoord Prima.!
VerbeterpuntenGeen
Prijs aantrekkelijker maken
Pluspunten
Snelle levering Prettige ruil afhandeling
Weerdhuisweg 1
8152 AW Lemelerveld