Geachte heer Cetin, U heeft bij ons op donderdag 31 december een tegelsnijder besteld. Deze bestelling is maandags 4 januari bij u afgeleverd! Daarom begrijpen we deze beoordeling niet. Heeft u misschien de verkeerde beoordeling bij ons geplaatst? Daarom willen we u vragen of u uw beoordeling zou willen herzien en aan te passen? Met vriendelijke groeten, Tegelzetshop
Geachte heer Vleugels, U heeft bij ons op vrijdag 1 januari een bestelling gedaan. Uw bestelling is door ons op maandag 4 januari verwerkt en verstuurd. Volgens de gegevens van postnl is uw bestelling de volgende dag (5 januari) bij u afgeleverd. Daarom willen we vragen of u deze beoordeling zou willen herzien? Met vriendelijke groeten, Tegelzetshop