Pluspunten

Bestelling snel geleverd. Levering incompleet maar na telefoontje binnen 4 dagen bezorgd. Goede service.

Pluspunten

goede snelle levering en service. Nette prijzen.

Niet van toepassing.

Pluspunten

Overzichtelijke webshop en zeer snelle levering

Pluspunten

Snelle levering; goede info verzending

Hoge verzendkosten. De verpakking (bubbelplastic) rook naar sigarettenrook. Toen ik de doos openmaakte kwam de geur me al tegemoet. Erg vies!

Pluspunten

goede aflevering goed product

Pluspunten

Goed en geduldig advies aan de telefoon, behulpzaam en vakkundig. Groot assortiment.

Ga zo door!

Pluspunten

Hele snelle levering!

Pluspunten

Mooi overzichtelijk. Snel reageren, correct reageren op mogelijke problemen, prima service

Pluspunten

Duidelijke en een goede communicatie naar de klant.

Pluspunten

Niets op aan te merken. Vrijwel direct na bestelling (in het weekend!) op de hoogte gehouden van de status van de bestelling en dinsdag het juiste product in huis. Dan blijft er niets te wensen over...

Pluspunten

Tijdens de voorjaarsvakantie wilde ik bestellen en keurig aangegeven op de website dat zij met vakantie waren en dan weet je als klant dat de bestelling eventueel iets later arriveert. Goed advies De volgende dag bezorgd.

Pluspunten

Duidelijke webshop, snelle levering. Super!

Pluspunten

Snelle levering. Goede prijs/kwlaiteit verhouding.

Mogelijkheid om per factuur te betalen voor bedrijven

Pluspunten

Door omstandigheden een niet passend product geleverd. Meteen telefonisch contact, op aangevraagde tijdstip. Snelle correctie en zelfs teruggave portkosten van de retourzending. Zeer vriendelijk en correct contact . Kan echt niet beter, service is niet te overtreffen !!! En het ging maar om een bestelling van 23 euro. !!! SUPER

Er zijn absoluut geen verbeterpunten te bedenken. Gewoon zo doorgaan

Pluspunten

super bereikbaar. super in leveren super in klanten advies super in het meteen techtzetten van een eventuele verkeerde bestelling,

tot nu toe echt geen . zeer tevreden

Pluspunten

Prima klantenservice. Eén artikel verkeerd geleverd en keurig opgelost na 1 telefoontje.

Pluspunten

Vakantieperiode was op de website aangegeven en ook wanneer er weer verzonden werd. Verder hele snelle levering!!! Krijg ook heel snel reactie terug en bedacht dat ik een 9 wel een betere beoordeling vond van een 7 ;-)

De verzendkosten mogen van mij wel weg! Er zijn al veel internet bedrijven die geen verzendkosten meer rekenen en voor een haarknipje van 0,85 euro betaal je dan 2,75 aan verzendkosten..... Het is dat ik ze nodig had maar vind het niet in verhouding eigenlijk.

Pluspunten

`snelle levering, goed product

geen

Pluspunten

Snelle levering, alles keurig verpakt, producten komen overeen met de foto en/of omschrijving in de webshop.

Geen. Andere webwinkels kunnen een voorbeeld nemen aan \'t Maatje!

Pluspunten

alles , snelle levering , goed product , helemaal super !

helemaal geen.

Pluspunten

goed advies, snelle levering (bij levering bleek ook goed advies, ging om de borstel, zeker blij dat ik het advies van \'t Maatje heb opgevolgd)

Hammerstraat 7a

7681DA Vroomshoop

0162 - 853 820

Over Webshop 't Maatje

Sinds 2006 is webshop 't Maatje gespecialiseerd in kwaliteitsproducten voor de verzorging van honden en katten. Bij 't Maatje vindt u een zeer breed assortiment verzorgingsproducten voor uw maatje! Wij staan voor kwaliteit, service en voordelige prijzen! Bij 't Maatje winkelt u veilig en betrouwbaar.