Pluspunten
Goed en snel geïnformeerd via emails en keurig op tijd ontvangen.
Pluspunten
Goede producten, top service eerlijk en correct.
VerbeterpuntenProduct omschrijving kan nog iets nauwkeuriger in details
Pluspunten
Wat een geweldige service bij dit bedrijf, verschillende malen een mail verzonden om informatie te vragen en binnen enkele uren bericht terug. Na verschillende webshops te hebben vergleken, uiteindelijk toch naar aanleiding van de correcte klantgerichte behandeling besteld bij `t Maatje.
Pluspunten
Ik heb pas 1x besteld, en ik ben tot nu toe tevreden over dit bedrijf.
Pluspunten
tijdige levering duidelijke website
Pluspunten
zeer snelle reaktie
Pluspunten
Zeer vriendelijke, klantgericht personeel dat meedenkt met de klant.
Pluspunten
Vlotte levering
Pluspunten
van website tot levering niets anders dan lof, ben dan ook zeer tevreden.
Verbeterpuntenvoor wat voor soort van hond de schaar geschikt is en wanneer gebruik je een enkelzijdig of dubbele effileerschaar.
We gaan dit zo snel mogelijk aanpassen op de site. De gebruiksaanwijzijng staat wel onder de link scharen maar inderdaad niet bij de effileerscharen . Het gebruik is voor ieder hondenras anders , en zelfs onder de rassen kan het gebruik ook nog anders zijn. Klanten mogen altijd bellen of mailen voor advies. Graag zelfs ons team kan deskundig en proffessioneel advies geven.
Pluspunten
nee
Verbeterpuntennee
Telefonisch contact met klant gehad. Klant had prijs en de regel bij positief per ongeluk verkeerd ingevult. Klant vond de site erg netjes en de service gewoon heel goed. Klant excuseerde zich hiervoor maar dat is natuurlijk niet nodig. We zijn blij met iedere beoordeling. Dit is erg belangrijk voor de feedback en eventuele verbeteringen op de site.
Pluspunten
Zeer vriendelijk en vakkundig advies. De volgende dag het produkt al in huis en het voldoet aan alle verwachtingen. Hondje blij, baasje blij.
VerbeterpuntenNee geen verbeterpunten. Helemaal goed.
Pluspunten
Vooraf telefonisch contact gehad, waardoor ik de juiste producten heb kunnen kopen. Daar werd alle tijd voor genomen. Bijzonder vriendelijk en behulpzaam !!
Pluspunten
doen wat er word beloofd
Verbeterpuntennee
Pluspunten
Zeer snel in het beantwoorden van mail. Als beantwoorden via schriftelijke tekst lastig is, dan een adequaat verzoek tot een belafspraak, waarbij zij willen bellen. Goed kunnen luisteren aan de telefoon en het probleem goed traceren bij een vraagstelling. Niet een product koste wat kost willen verkopen, maar gaan voor kwaliteit! Super!
VerbeterpuntenNee, ik kan alleen maar tevreden zijn.
Pluspunten
heel goede informatie en advies.
Verbeterpuntennee
Pluspunten
Levering is ontzettend snel
Pluspunten
Pluspunten
Zeer snelle reactie op vragen. Snelle levertijd.
VerbeterpuntenNog te weinig ervaring van deze webshop om hier een oordeel over te hebben.
Verbeterpuntengeen
Telefonisch contact met klant gehad, deze heeft de bovenstaande beoordeling gegeven daar klant vorig jaar een paarse les poochs heeft gekocht voor haar kruising schapendoes. We hebben dit geadviseerd ivm de dikke ondervacht dat was ook de goede. Klant heeft na een tijd de groene van een trimster geleend en vond deze fijner. Klant heeft nu een ras schapendoes en gebruikt hier nu de bestelde groene les poochs voor. Dit is ook ons advies bij een ras schapendoes als deze geen bijzonderheden heeft
Hammerstraat 7a
7681DA Vroomshoop
Sinds 2006 is webshop 't Maatje gespecialiseerd in kwaliteitsproducten voor de verzorging van honden en katten. Bij 't Maatje vindt u een zeer breed assortiment verzorgingsproducten voor uw maatje! Wij staan voor kwaliteit, service en voordelige prijzen! Bij 't Maatje winkelt u veilig en betrouwbaar.