Pluspunten
Supersnelle levering. Had het vrijdagmiddag besteld en zaterdag had ik de borstel al. Super!! En mooie borstel hoor, werkt prima!!
Pluspunten
Webshop `t Maatje maakt waar wat zij beloven.
Pluspunten
snel en correct
Pluspunten
Verbeterpuntengeen gebruiksaanwijzing oid in het nederlands bij de tekenbang.
Er zit inderdaad geen nederlandse beschrijving bij de tekenband. Deze krijgen wij ook niet meegeleverd. Maar als er vragen zijn van de klant over het gebruik van onze producten, kunnen deze altijd via het contactformulier of telefonisch advies krijgen. het team van \'t Maatje geeft dit vakkundig en graag.
Pluspunten
Overzichtelijke site en omschrijvingen bij de artikelen en snelle levering!
Pluspunten
Exclusief artikel, (les Poochs) prima kwaliteit.
Pluspunten
het geven van advies, klantvriendelijk.
Verbeterpuntennee (eerste bestelling, nog niet goenoeg ervaring met bedrijf)
Pluspunten
Ik kreeg zeer vakkundig advies over de aanschaf van een tondeuse. Ik kon deze ergens anders goedkoper krijgen maar heb toch voor `t Maatje gekozen omdat ze erg vriendelijk waren en de tijd namen. De goedkopere aanbieder deed dat niet, en waren slecht bereikbaar.
Pluspunten
geen
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Had al jaren gezocht naar een leuke webshop voor mijn 2 newfoundlanders, meestal is het prulspul voor kleinere honden, deze heeft gelukkig ook artikelen voor de wat grotere huisvriend. Prima ben erg tevreden Marda
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
alleen maar positief komen afspraken na!!!
Verbeterpuntennee alles was positief was eerste keer klant.
Pluspunten
Goede service en klantvriendelijk
Pluspunten
Kennis over de producten die verkocht worden. Redlijke verzendkosten.
Pluspunten
Voldoet aan de verwachting
VerbeterpuntenVerzendkosten te hoog, 2 Euro port en dan 6,25 Euro betaaltd!
Contact met de klant gehad, Bij deze bestelling werd verkeerde verzendkosten berekend. Klant heeft dit gelukkig opgemerkt zodat dit in de toekomst niet meer gebeurt. Uiteraard storten wij het verschil op de rekening van klant terug.
Pluspunten
Ontzettend snelle levering
Hammerstraat 7a
7681DA Vroomshoop
Sinds 2006 is webshop 't Maatje gespecialiseerd in kwaliteitsproducten voor de verzorging van honden en katten. Bij 't Maatje vindt u een zeer breed assortiment verzorgingsproducten voor uw maatje! Wij staan voor kwaliteit, service en voordelige prijzen! Bij 't Maatje winkelt u veilig en betrouwbaar.