Pluspunten
Snel, goedkoop en zeer vriendelijk!!!!
VerbeterpuntenGeen!
Pluspunten
Veel keus, snelle bestelling en super snelle levering!
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
Prima in orde, snel en netjes geleverd! Goede prijs ivm andere webwinkels
Pluspunten
heel snelle service correcte service
Verbeterpuntengeen
Contact met klant gehad, deze was zeer tevreden over ons en zou ons ook zeker aanbevelen bij anderen. De reden van de 5 wat betreft de prijs was dat de dvd\'s gemaakt zijn voor het knippen van showhonden en niet de gewone huishond. Klant gaf ook aan dat ze er zeker toch wel bruikbare dingen uit kon halen. We zullen dit ook veranderen op de site in de tekst dat het dvd\'s zijn voor het trimmen van showhonden.
Pluspunten
Een perfecte service. Ik heb zelf nog navraag gedaan bij mijn buren en ook daar was geen pakketje afgeleverd. Ik zou het zeer op prijs stellen dat wanneer u achter de oorzaak komt van het probleem, mij dit nog even wil laten weten.
Telefonisch contact met klant gehad. We hebben de klant de dag dat deze aangaf het pakket niet ontvangen te hebben, direct een nieuw product verzonden. Het zoekgeraakte pakket is gelukkig terecht en de klant heeft dit (natuurlijk op kosten van \\\'t Maatje) geretourneerd. bedankt voor de geweldige service en dit mag best geplubiceerd worden. hier kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen hier heb je echt t gevoel dat de klant koning .
Pluspunten
Telefonisch contact gehad, alvorens product te bestellen. Zeer uitgebreide en deskundige informatie gekregen, behulpzaam en meedenkend. Top!
Pluspunten
Goede foto`s Veel keus Prijs normaal
VerbeterpuntenSommige artikelen kunnen zeer zeker nog beter uitgelegd worden of verschil tussen (kammen) grof en fijn in mm aangegeven worden, nu is het een beetje gokwerk. Daarom een 7 bij kennis en vakmanschap, waarschijnlijk is die er wel maar komt die op de site niet helemaal tot z`n recht.
Bedankt voor uw reactie, We proberen zoveel mogelijk uitleg en productinformatie te geven. Dit kan helaas niet altijd daar we de mensen graag persoonlijk te woord staan als deze twijfelen over de juiste keus van de producten. We hebben al extra foto\'s bij b.v de kammen waarop deze vergroot te zien zijn. De kennis is er zeer zeker en we hopen dat iedereen van deze mogelijkheid gebruik maakt via de mail of ons telefoonnummer. U krijgt binnen een dag antwoord op uw vraag.
Pluspunten
eerste kennismaking maar zeer tevreden
Verbeterpuntennee
Pluspunten
Super snelle levering
Pluspunten
De verkoopster neemt de tijd om advies te geven. Hierdoor heb ik een goede koop gedaan. Besteld en 1 dag later al in huis, super.
Pluspunten
Snelle levering van een goed produckt. Ben bij dit ontdekt te hebben.
VerbeterpuntenVind de bezorglkosten erg hoog!
De bezorgkosten zijn de standaard kosten. Dit komt ook omdat het product als pakket verzonden word. Producten die door de brievenbus kunnen zijn uiteraard goedkoper.
Pluspunten
nav van een vraag vooraf door medewerkster gebeld over mijn bestelling.
Verbeterpuntenverkeerde afbeelding bij het bestelde product + de diverse leverbare kleuren waren niet aangegeven.
Contact met de klant gehad. De grijze uitvoering is alleen beschikbaar voor de kleine anti vlo/tekenband van 2 tot 10 kilo. De andere zijn alleen verkrijgbaar in het zwart. De afbeelding stond verkeerd op de site deze is aangepast. Mevrouw ter compensatie eco pipetten gratis toegestuurd.
Pluspunten
Ik was zeer aangenaam verrast, plaatste om 15,00 uur een bestelling en had deze de volgende morgen om 11.00 uur in huis, in één woord geweldig, wat een service. Eerder had ik al een email verzonden met vragen over bepaalde artikelen en ook die werd in zeer korte tijd vakkundig beantwoord. Voor mij een dikke 10!
Pluspunten
vlotte levering en snelle beantwoording op mail
Verbeterpuntenbij verzenden misschien pakketcode doorgeven, zodat je je pakket kan volgen
Hammerstraat 7a
7681DA Vroomshoop
Sinds 2006 is webshop 't Maatje gespecialiseerd in kwaliteitsproducten voor de verzorging van honden en katten. Bij 't Maatje vindt u een zeer breed assortiment verzorgingsproducten voor uw maatje! Wij staan voor kwaliteit, service en voordelige prijzen! Bij 't Maatje winkelt u veilig en betrouwbaar.