Goede producten en snelle levering. Ben ook erg blij met de badjasjes.

Behulpzaam, snelle verzending.

Erg leuk en snel geholpen via Facebook. Het product werd direct verzonden. Volgende dag in huis en leuk persoonlijk verpakt met kleine attentie.

correcte levering

Prima produkt, snelle goede verpakte levering.

keurig

Ales verliep prima, mails gehad met de bevestiging van de bestelling. En ook de track en tracé code en alles klopte.

Moest borstel voor onze hond hebben. Nergens meer op voorraad maar nog wel bij ‘t Maatje. En voor een goede prijs

alles perfect!

Bestelling werd snel en correct afgeleverd en het is een top product. Bedankt :-)

Goede prijzen en persoonlijke aanpak

Bestelling was ook snel verzonden. Zat klein cadeautje bij en handgeschreven dankwoord. Super toch :-)

Goed met aandacht verpakt en snel bezorgd.

De spullen zagen er prima uit en alles was met zorg ingepakt. Het pakket was er ook nog eens heel vlot. Wat fijn was want mijn tondeuse begaf het toen ik net was begonnen. En heel lief een extraatje voor de honden.

Goed en snel en netjes

Snelle verzending, en leuk verpakt, met aandacht. En wat koekjes bij de verpakking voor de hond.

Heel goed en snel!

Bestelde pakketjes was heel snel binnen. Leuk met een persoonlijk kaartje en een kleine verrassing! Dikke aanrader!

Ouderwets goed

Probleemloze levering met een prettige persoonlijke toets. Zou hier zeker weer bestellen.

Alles ging goed en heb het snel ontvangen

Helemaal tevreden

Fijne webshop, snelle levering.

Ik ben super tevreden

Ik ben super tevreden, alles is naar wens verlopen. Bedankt

Makkelijk bestellen, snelle verzending

Makkelijk bestellen, snelle verzending

Ik ben zeer tevreden

Goede website, mooie prijs, snelverstuurd met een eigen geschr ben kaartje en snoepjes erbij, top.

Top product

Top product

Super service

Een onderdeel was stuk, dit zeer snel en goed opgelost .

Levering en bestelling zeer vlot

Vlotte levering , lief briefje erbij en kleine verrassing voor de hond

Artikelen keurig op tijd geleverd.

Artikelen keurig op tijd in de brievenbus.

Op tijd bezorgd

Was blij met de snelle levering

Snelle service en mooie producten

Helemaal prima. Bij eerdere koop ook goed advies gehad. Laagdrempelig!

Perfect in orde en snel geleverd

Er zaten zelfs een paar hondenkoekjes bij!

Krommewijk 5

7911 TK Nieuweroord

0162 - 853 820

Over Webshop 't Maatje

Sinds 2006 is webshop 't Maatje gespecialiseerd in kwaliteitsproducten voor de verzorging van honden en katten. Bij 't Maatje vindt u een zeer breed assortiment verzorgingsproducten voor uw maatje! Wij staan voor kwaliteit, service en voordelige prijzen! Bij 't Maatje winkelt u veilig en betrouwbaar.