Heel er goed

Besteld, super snel verzonden en ontvangen. Goede producten Erg goed, maar ook leuk verpakt, met zelf wat lekkers voor mn hondje

héél correct en uitstekend materiaal

alles is redelijk vlug aangekomen en alles is zoals beschreven,hier koop ik nog en raad het zeker aan!!!

Was goed

Was heel snel binnen

Prima en snel geleverd.

1e keer besteld. Netjes geleverd, goed verpakt. Prima

Snelle levering prima kwaliteit

Prima service !

Snelle en correcte afhandeling en levering van een mooie product.

Groot assortiment, prijsgunstig dan anderen

Door onze aankoop van een hondentondeusevmetbtoebehoren zijn wij verrast door de flink lagere kosten dan de ‘grotere’ webshops. Hoewel flink geprijsd, scheeltjes toch al een paar tientjes. Ook de bijbehorende messen zijn van perfecte kwaliteit. Het apparaat was erg kort na de bestelling al in huis.

Heel snel en duidelijk!

Duidelijk, goeie prijzen en snelle levering. Heel fijn! En lekkere snoepjes voor onze pup erbij!

snelle levering.

Het product werd vlot geleverd en was netjes verpakt met als attentie een paar leuk verpakte brokjes voor onze hond. Ik ga zeker vaker iets bestellen bij Webshop 't Maatje!

Aanrader!

Snelle levering, goed verpakt en leuke (en lekkere!) verrassing voor de hond erbij!

Overzichtelijk en het product dat ik al een tijd zocht op voorraad. ‘T Maatje communiceert goed en houdt je via e-mail tijdig op de hoogte van je bestelling en verzending

Top zoals altijd

Top zoals altijd

Snel geleverd, goed verpakt, goede kwaliteit

Goede producten. Snelle levering!

Goede producten. Volgende dag al in huis!

Goeie snelle services

Reageren snel op emails en snelle levering

Snel en netjes

Ik heb voor mijn chihuahuas twee schaartjes en een kam besteld. Spulletjes waren er snel. En netjes verpakt. Kreeg zelfs een attentie. Goede ervaring dus.

Super tevreden.

De waterblazer die wij besteld hadden was niet direkt leverbaar. Wij kregen daar direkt een melding van. Zeer attent. Na uitleg dat onze pup zo snel mogelijk aan de waterblazer moest wennen, was de complete bestelling binnen een paar dagen bij ons afgeleverd. Super tevreden. G.

Heel goede ervaring met deze webshop

Snelle verzending. En leuke attentie bij de bestelling gekregen. Dus reden om nogmaals hier iets te bestellen.

Snelle verzending.

Ik zocht een "dog muff" (gehoorschermingskraag) voor mijn hond die heel angstig wordt door vuurwerk knallen. Hier was er één in de juiste maat en gelukkig nog voorradig. Bestelling snel geplaatst en verzending kwam via de brievenbuspost. Dus prima!

Heb net voor kerst besteld, dus acht dat het wel even zou duren, maar de bestelling kwam heel snel. Aardig persoonlijk kaartje erbij. Helemaal top!

Prima en snelle service!

Duidelijke webshop. Snel en netjes verzonden.

Snelle verzending

Ik was op zoek naar een activet borstel voor mijn bouvier en vond hem hier voor een betere prijs.

Prima en snelle service

Goede en snelle service zij beantwoorden direkt je vraag zeer vriendelijk

Krommewijk 5

7911 TK Nieuweroord

0162 - 853 820

Over Webshop 't Maatje

Sinds 2006 is webshop 't Maatje gespecialiseerd in kwaliteitsproducten voor de verzorging van honden en katten. Bij 't Maatje vindt u een zeer breed assortiment verzorgingsproducten voor uw maatje! Wij staan voor kwaliteit, service en voordelige prijzen! Bij 't Maatje winkelt u veilig en betrouwbaar.