Fijne producten

snel, vriendelijk, beleefd communicatie.

snel, vriendelijk, beleefd communicatie.

Heel goed advies gekregen . Snel geleverd . Heel vriendelijk en heel behulpzaam.

Betrouwbaar

Snelle levering.

Snelle levering en uitgebreid assortiment

Via Facebook tip gekregen om een op de site van 't Maatje te kijken. Was op zoek naar verzorgingsspullen van Yuup. Zag een uitgebreid assortiment hiervan . Maar ook van diverse andere trimbenodigdheden. Levering was ook heel snel

Ik kreeg wat ik bestelde

Goede kwaliteit en zorgvuldige aflevering.

Fijne website en snel geleverd

Snelle levering, goede kwaliteit!

Prima service!

Artikel zoals verwacht, netjes op tijd bezorgd en verpakt. Wat ik vooral netjes vond , is dat ik een email kreeg met de vraag mijn huisnummer te vermelden omdat ik dat niet goed had ingevuld.

Zeer goed!

Zeer snelle service en levering!!! Prima kwaliteit! Echt een aanrader!

Snelle nette service

Producten besteld en de volgende dag al in huis en dat met de Corona-crisis. Alles netjes in orde en goedkoper dan op andere sites.

Goede service/prijs/verzending

Goede prijzen en nette afhandeling

Heel goede service

Geen enkel probleem te melden

Zeer tevreden over mijn apparaat . Als ik 1 min puntje mag geven , er zou een borteltje mogen bij zitten om het apparaat te reinigen .

snelle verzending, prima producten

prima, zie boven

Prima kwaliteit en levering

Snelle levering !!!

Uitstekend materiaal !

Heel vriendelijk en goede service

Snelle correcte en betrouwbare levering prima webshop met eerlijke prijzen

Snelle levering. Overzichtelijke webshop. Producten goed beschermend verpakt.

Gewoon perfect.

Gewoon perfect omdat alles super snel en soepel verloopt. Ik had mijn bestelling de volgende dag al in huis. Zonder enorme, zinloze, verpakking. Service zoals het hoort. Mooie schaar ook, voor een mooi bedrag.

Super vriendelijk en goede service

Je ziet pas hoe goed een webshop is wanneer er iets niet helemaal goed gaat. Ons pakket bleef maar op "bezorger onderweg" staan. Gebeld naar de webshop en werd direct op een hele vriendelijk manier te woord gestaan en er werd gelijk actie ondernomen. Top service!

Ik ontving precies wat ik bestelde

Ik ontving precies wat ik bestelde

Alles volgens afspraak

Foutloos, duidelijk

Perfecte borstel

Duidelijke beschrijving. En de borstel is echt perfect voor mijn Lagotto! Gaat er makkelijk door de haren zonder veel getrek. Normaal vind ze het niet leuk om geborsteld te worden maar ze bleef nu zelf ontspannen staan.

Goed product tegen een juiste prijs.

Eerlijk en zéér goed!

Omdat ik advies dacht nodig te hebben voor de schaar die ik wou bestellen, had ik even gebeld, helaas werd niet opgenomen, echter na 5 minuten werd ik terug gebeld en kreeg ik uitgebreid eerlijk advies! Ik was zelfs een stuk goedkoper uit! Omdat ik 4 jaar geleden ook al zo'n goede ervaring had, ben ik terug gegaan naar deze webshop.

Krommewijk 5

7911 TK Nieuweroord

0162 - 853 820

Over Webshop 't Maatje

Sinds 2006 is webshop 't Maatje gespecialiseerd in kwaliteitsproducten voor de verzorging van honden en katten. Bij 't Maatje vindt u een zeer breed assortiment verzorgingsproducten voor uw maatje! Wij staan voor kwaliteit, service en voordelige prijzen! Bij 't Maatje winkelt u veilig en betrouwbaar.