Snelle levering en fijne site, wilde shampoo uitbroberen voor mijn langharige hondjes,

Snel

Prima geholpen door de klantenservice

Mooie scharenset! Knipt perfect. Ook door dikkere plukken. Zeer tevreden. Onze doodels lopen er weer mooi bij.

snelle service goede kwaliteit

Bestelling gedaan binnen 2 dagen in huis. Kam is van zeer goede kwaliteit meteen uitgetest en werkt perfect.

Goeie service

Snelle levering top👍🏻

Snelle service en goede producten

Na lang zoeken toch eindelijk een goede waterblazer gevonden voor onze honden. Werkt naar behoren. Alles was ook zeer netjes ingepakt.

Geweldige service, vriendelijke mensen en snelle levering

Geweldige service, vriendelijke mensen en snelle levering

Snelle levering en goede service

Goede service prima prijs kwaliteitsverhouding Makkelijk online producten bestellen goede website

Super klantvriendelijk

De producten die ik besteld had zijn heerlijke producten. Ik had mijn eerste bestelling gedaan maar wist niet goed welke shampoo ik er het beste bij kon gebruiken dus dat had ik bij de opmerking gezet bij de bestelling en ik kreeg supersnel reactie terug. Ik heb toen mijn in mijn tweede bestelling de schampoo besteld en ik kreeg een mail dat ik de verzendkosten van de tweede bestelling terug kreeg en die stonden ook supersnel weer op mijn rekening. Spulletjes waren ook supersnel geleverd. Ik zeg TOPPIE! Volgende keer als ik spulletjes voor mijn maatje moet hebben bestel ik weer bij T Maatje.

Super snelle service

Fijne site en bestelling snel in huis, erg fijn

Na telefonisch contact duidelijkheid gekregen.

Snelle levering en het product ziet er prima uit

Kreeg snel antwoord op maandag in vraag via de mail. Na bestelling snel geleverd en het product ziet er goed uit. Het gaat om een scharenholster die ik nog moet testen tijdens mijn stage

Snel goed en vriendelijk

Service en levering geheel in overeenstemming met wat je mag verwachten

Netjes en tijdig geleverd

Prima webshop

Alleen jammer dat je verzendkosten moet betalen bij alle besteding zelfs bij 90 euro😂😂

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering. Dodelijk op website waar product voor gebruikt kan worden kan beter.

Snel goed en vriendelijk

Snelle en perfecte levering!

Heel tevreden over de service, zal zeker nogmaals bestellen

Perfecte service, snelle levering

Goed telefonisch advies gekregen. Ben zeer tevreden met bestelde producten

Zeer goed.

Ik heb zeer uitgebreide hulp ontvangen bij de aanschaf van een tondeuse voor mijn hond, voornamelijk ook voor wat betreft de scheerkoppen, kwam er zelf niet echt uit. We hebben mail- en telefooncontact gehad. De bestelling is snel geleverd met nogmaals uitgebreide informatie over het gebruik van de tondeuse.

Prima geholpen en snel geleverd

Luxe buikband om onze Bouvier op de trimtafel vast te kunnen zetten besteld en keurig op tijd geleverd. Buikband ziet er zeer degelijk en netjes uit zeker aan te bevelen.

Artikel goed geleverd en goed werkzaam, maar bezorging te traag.

Bestelde artikel is een dag te laat geleverd.

top

goede ervaring,top

Krommewijk 5

7911 TK Nieuweroord

0162 - 853 820

Over Webshop 't Maatje

Sinds 2006 is webshop 't Maatje gespecialiseerd in kwaliteitsproducten voor de verzorging van honden en katten. Bij 't Maatje vindt u een zeer breed assortiment verzorgingsproducten voor uw maatje! Wij staan voor kwaliteit, service en voordelige prijzen! Bij 't Maatje winkelt u veilig en betrouwbaar.