Super klantvriendelijk

De producten die ik besteld had zijn heerlijke producten. Ik had mijn eerste bestelling gedaan maar wist niet goed welke shampoo ik er het beste bij kon gebruiken dus dat had ik bij de opmerking gezet bij de bestelling en ik kreeg supersnel reactie terug. Ik heb toen mijn in mijn tweede bestelling de schampoo besteld en ik kreeg een mail dat ik de verzendkosten van de tweede bestelling terug kreeg en die stonden ook supersnel weer op mijn rekening. Spulletjes waren ook supersnel geleverd. Ik zeg TOPPIE! Volgende keer als ik spulletjes voor mijn maatje moet hebben bestel ik weer bij T Maatje.

Super snelle service

Fijne site en bestelling snel in huis, erg fijn

Na telefonisch contact duidelijkheid gekregen.

Snelle levering en het product ziet er prima uit

Kreeg snel antwoord op maandag in vraag via de mail. Na bestelling snel geleverd en het product ziet er goed uit. Het gaat om een scharenholster die ik nog moet testen tijdens mijn stage

Snel goed en vriendelijk

Service en levering geheel in overeenstemming met wat je mag verwachten

Netjes en tijdig geleverd

Prima webshop

Alleen jammer dat je verzendkosten moet betalen bij alle besteding zelfs bij 90 euro😂😂

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering. Dodelijk op website waar product voor gebruikt kan worden kan beter.

Snel goed en vriendelijk

Snelle en perfecte levering!

Heel tevreden over de service, zal zeker nogmaals bestellen

Perfecte service, snelle levering

Goed telefonisch advies gekregen. Ben zeer tevreden met bestelde producten

Zeer goed.

Ik heb zeer uitgebreide hulp ontvangen bij de aanschaf van een tondeuse voor mijn hond, voornamelijk ook voor wat betreft de scheerkoppen, kwam er zelf niet echt uit. We hebben mail- en telefooncontact gehad. De bestelling is snel geleverd met nogmaals uitgebreide informatie over het gebruik van de tondeuse.

Prima geholpen en snel geleverd

Luxe buikband om onze Bouvier op de trimtafel vast te kunnen zetten besteld en keurig op tijd geleverd. Buikband ziet er zeer degelijk en netjes uit zeker aan te bevelen.

Artikel goed geleverd en goed werkzaam, maar bezorging te traag.

Bestelde artikel is een dag te laat geleverd.

top

goede ervaring,top

Zeer goed en snel

Erg goed.

Ik heb een kam gekocht voor onze labradoodle. Echter na 2 week vielen de tanden er uit. We hebben er een foto van gestuurd en na 2 dagen al een nieuwe in de bus. Helemaal geen gezeur. Dit noem ik dus service. Ben heel erg tevreden.

Top service!

Duidelijke omschrijvingen, goede foto's en gebruiksvriendelijke site. De verzending is heel vlot en je wordt goed op de hoogte gehouden over de levering van je pakket Zeker een aanrader!

Perfecte en snelle levering, keurig ingepakt ook.

Dit was mijn eerste bestelling, maar zeker niet de laatste! Top.

Goede service!

Ik had wat advies nodig over mijn tondeuse en kreeg goede informatie daar over! snelle levering!

Zeer goede service

Goede en snelle levering van een goed product

Goede Service

Goeie service snelle levering

Hammerstraat 7a

7681DA Vroomshoop

0162 - 853 820

Over Webshop 't Maatje

Sinds 2006 is webshop 't Maatje gespecialiseerd in kwaliteitsproducten voor de verzorging van honden en katten. Bij 't Maatje vindt u een zeer breed assortiment verzorgingsproducten voor uw maatje! Wij staan voor kwaliteit, service en voordelige prijzen! Bij 't Maatje winkelt u veilig en betrouwbaar.