Snelle levering, alles netjes verpakt.

Super service, alles werd vlot en netjes geleverd.

Groot assortiment

Groot assortiment, goede prijzen en snelle verzending.

Alles makkelijk te vinden

Vandaag besteld en de volgende dag netjes thuis geleverd kom graag terug.alvast bedankt

Topissime rapidité et colis soigné

Service clients efficace, mon colis est parti avec de l'avance sous 6 jours pour une livraison France. J'ai la choix de retrouver mes produits gliptone

Gewoon prima

Superfijne shop, veel producten, snelle levering en prima prijzen. Zoals het hoort!

Alles perfect verpakt en mooi op tijd geleverd.

Super service en zeer snelle levering

Top geregeld super product

Ik heb een bigboi flo besteld is keurig op tijd bezorgd en heb hem al een paar keer gebruikt top machine

Uitstekende service

Duidelijke website goede service en een leuk en nuttig cadeautje

Top service!

Complete set besteld, bigboi suckr pro en washr pro. Zeer tevreden en top service!

Snelle levering en goede service

Tot nu toe altijd een leuk kleinigheidje bij me bestelling

Super nette levering!

Diverse was producten besteld, alles netjes verpakt, supersnel geleverd en kreeg een was handschoen er gratis bij geleverd. Top, volgende bestelling zeker ook bij deze mensen.

Wat een mooi bedrijf

s'avonds bestelling gedaan bij jullie, en de volgende dag al op de stoep. Ben super tevreden met jullie en ook het product. M.v.G Hans

Zéér goede en eerlijke telefonische ondersteuning van een medewerker

Duidelijke website en vlotte levering.

Yes!! Colad schuurpapier!!!

Eindelijk een webshop gevonden die de echte originele Colad schuurpapier aanbiedt voor professional of hobbyist die van goede prijs/kwaliteit houdt. Heb de serie 400 tot 3000 grid gekocht. Mijn vraag aan team Waxword.nl: Kunnen jullie ook een set aanbieden van: 80-120-180-240-280-320 grid? Dank voor de voortreffelijke verzendservice! Het geheel was goed ingepakt en het Colad schuurpapier zat in een mooi plastis mapje. Dank jullie wel!

Zeer prettig,zowel telefonisch als de webshop.

Super snelle verzending

Goede prijs product.

goede produkten en een zeer snelle levering

Goede site met top produkten.

Duidelijke site, goede online communicatie, snelle levering, goede producten

Mijn ervaring met Waxworld is prima. Ze hebben een duidelijke site. Veelzijdige en kwalitatieve producten. Snelle levering. Team Waxworld bedankt !

Perfecte detailing van mijn Harley

Waxworld heeft na persoonlijk advies mijn Harley Davidson Street Glide voorzien van een perfecte ceramische quartz coating.

perfect

perfect

Goed spul

Autowasspullen besteld, de auto ziet er stralend uit! Snel geleverd en goed verpakt.

Jullie service is goed

Top ga zo door

Uitmuntende service zoals steeds

Bij een bezoek ter plaatse krijg je steeds heel nuttige informatie werkelijk niets is teveel gevraagd en alle medewerkers zijn op de hoogte van hun producten. Deze keer online besteld met gratis verzenden naar België, hetgeen supersnel werd uitgevoerd en opgevolgd via email. En vaak een leuk cadeautje erbij, ik ben fan. Bedankt team Waxworld!

Touwslagerij 15

4762 AT Zevenbergen

Over Waxworld.nl

In Zevenbergen bevindt zich de enige echte Auto Detailing Super Store van Nederland. Deze prachtige Detail Store biedt een totaaloplossing aan voor beginnend en gevorderd auto detailers. Waxworld biedt een breed assortiment autopoetsproducten aan van verschillende merken, o.a: CarPro, Chemical Guys, Meguiar's, Angelwax, Autoglym, Smartwax, Sonax, Monello, Dodo Juice, Collinite, Kenotek en nog veel meer. Bestellingen worden vanaf €75 gratis verzonden naar heel Nederland en België. Daarnaast ben je van harte welkom in Zevenbergen en staat het Waxworld team klaar om je verder te helpen.