Topzaak, snelle levering, goede prijzen.

Bestel hier al jaren m’n spullen, groot assortiment, snelle levering, zeer betrouwbaar. En sympathiek altijd een gratis product erbij.

Snel gevonden, goede prijs en snel geleverd.

Ik zocht al een tijdje een goede hogedruk reiniger Waxworld had zowel een goede aanbieding als de snelste levering en is alle afspraken prima nagekomen. Ik bestel zeker vaker.

Zeer correct.

Netjes en correct. Bestelling op korte tijd in huis.

Goede kwaliteit en service!

Ik kom zelf vaker met mijn man bij waxworld in de winkel ze zijn altijd zeer vriendelijk en behulpzaam en worden goed geadviseerd over de producten. Als we geen tijd hebben om naar de fysieke winkel te gaan bestellen we het online ook een snelle levering netjes verpakt en er zat een klein presentje in, erg leuk! Dus wij blijven zeker komen een echte aanrader!

“De levering van Waxworld.nl was super snel en de service zeer vriendelijk – een echt prettige en pr

Hallo! “Mijn ervaring met Waxworld.nl was uitzonderlijk positief. De bestelling werd super snel geleverd en de communicatie was vriendelijk, professioneel en zeer klantgericht. Het is duidelijk dat zij veel waarde hechten aan goede service. Absoluut een aanrader!”

Super webshop.

Zelfs op de drukste dag van het jaar? al de volgende dag geleverd. Goed verpakt. Prima prijzen, helemaal in orde.

Prima. De dag nadien geleverd met nog een leuke attentie erbij.

Prima. De dag nadien al geleverd met nog een leuke attentie erbij. Dank u heilige man.

Prachtig product! Makkelijk aan te brengen en te verwerken.

Saab poets walhalla

Ik kan hier alles krijgen op het gebied van auto detailing van interieur en exterieur, alles op het gebied van car wellness

Zo als elke keer alles prima dank u wel

Snel geleverd ! Goeie producten

Producten zijn goed en snel geleverd ! Oja en er zat een lekker zakje peppernoten bij

Super goed

Alles was netjes verpakt kreeg nog een extra poetsdoek erbij en een zakje pepernoten ga hier zeker vaker bestellen pakket was ook heel snel binnen.

Top site

Super goed en snel met altijd verassing extra

Ziet er goed uit

Ben zeer tevreden, ziet er goed

Snel en goed

Als was snel en goed geleverd

Prima kwaliteit en snelle levering

Goede producten en snelle levering. Prettige en goed werkende website

Niets dan lof

Prima product aan scherpe prijs. Snelle en correcte levering. Zeer vaan te bevelen.

Heel snel

2e keer iets besteld en zeer tevreden

Op vrijdag producten besteld en zaterdag al binnen

Zeer goede adviezen gehad

Uitstekend goed

Hoe jullie mij helpen aan de telefoon of in de winkel is absurd goed. Ik voel me gehoord en jullie komen met de beste adviezen. Jullie als team mogen echt trots zijn hoe jullie het doen. Super gastvrij! Ik vergelijk het ook met andere bedrijven. Ik wordt soms minder goed geholpen i.v.m mijn huidskleur/afkomst en dat heb ik nooit bij jullie gemerkt. Blijf zo doorgaan!

Top ervaring service kan niet beter!

Niet alleen een zeer mooie winkel met top personeel, maar ook de online service is geweldig altijd correct en snel geleverd.

Snelle verzending, keurig verpakt!

Zending snel geleverd en keurig verpakt tegen lekken!

Touwslagerij 15

4762 AT Zevenbergen

Over Waxworld.nl

In Zevenbergen bevindt zich de enige echte Auto Detailing Super Store van Nederland. Deze prachtige Detail Store biedt een totaaloplossing aan voor beginnend en gevorderd auto detailers. Waxworld biedt een breed assortiment autopoetsproducten aan van verschillende merken, o.a: CarPro, Chemical Guys, Meguiar's, Angelwax, Autoglym, Smartwax, Sonax, Monello, Dodo Juice, Collinite, Kenotek en nog veel meer. Bestellingen worden vanaf €75 gratis verzonden naar heel Nederland en België. Daarnaast ben je van harte welkom in Zevenbergen en staat het Waxworld team klaar om je verder te helpen.