Supper

Producten goed verpakt snelle verzending, en supper leuk dat er wat extra’s inzaten. Eerste keer dat ik hier bestel maar zeker niet de laatste.

Top service en zeer goede opvolging van bestellingen. Alles zeer snel geleverd!

Snelle levering en goed verpakt!

Beter gesorteerd dan de concurrent uit Best

Geen klachten, de meegeleverde zuurtjes waren erg lekker.

Super website, heel veel producten snelle levering

Nadat er een hele wereld open was gegaan hoeveel producten waxworld eigenlijk heeft was de verzending nog super snel ook. Ik had zaterdags betsteld en deze bestelling werd maandags geleverd!

Voor 16.00 besteld en de volgende dag geleverd

Snelle levering.

Top producten

Zeer snel geleverd

Top bedrijf

Uitstekend firma nl top bedrijf

Uitstekend en een snelle levering

Een uitstekende ervaring!!

Goed geregeld en goede communicatie

Ik wou een blanco verpakking vanwege dat het een cadeautje was voor mijn man. En dat was goed geregeld. Er werd nog een mailtje gestuurd met bevestiging van de verpakking. Ik ben er tevreden

2 jaar geleden bij de winkel geweest, nu de bestelling online gedaan. Voor 16.00 uur besteld en jawel, de volgende dag in huis. De velgen van mijn auto blinken weer als nieuw, dankzij IronX. Ik heb nu een liter besteld dus ben zeker weer voor 4 jaar verzekerd van blinkende velgen!

Goede prijzen en goede kwaliteit spullen. Je krijgt zelfs iets extra's bij je bestelling!

Slecht

Heb nog niks ontvangen, dus ik zou zeggen slecht.

Levering netjes verpakt en snel verstuurd

Leuke producten

Goede en snelle service

Mooi Flex FS 140 set gekocht voor een prima prijs Verder goede service en snelle levering

Duidelijke site en snelle levering

Alles is goed te vinden op de site. Duidelijke uitleg over het product en voorraad. Snelle levering.

Bedrij doet wat ze beloven

Snelle levering en doek voor wax kado!!

Snelle levering, goede kwaliteit, maar belangrijker: zéér klantvriendelijk!

Ik had wat problemen om een product in werking te krijgen. Via e-mail contact opgenomen, kreeg zeer snel en zeer vriendelijk hulp aan geboden. Uiteindelijk helemaal goed gekomen!

Eerste keer daar geweest

Super winkel en Super geholpen. Kom er zeker terug

Snelle levering en goede service

Snelle levering en goede service

Ze zijn behulpzaam.

Ik kwam er niet aan uit wat ik moest gaan bestellen. Na telefonisch overleg was alles voor mij duidelijk. Wat ook leuk was de kleine attentie als waardering voor de bestelling. Vandaag besteld volgende dag in huis.

Prima geholpen

Had een foutje gemaakt met betaling. Even gebeld en ben vriendelijk te woord gestaan en hebben meteen voor een oplossing gezorgd.Top service!! Bedankt!!

Touwslagerij 15

4762 AT Zevenbergen

Over Waxworld.nl

In Zevenbergen bevindt zich de enige echte Auto Detailing Super Store van Nederland. Deze prachtige Detail Store biedt een totaaloplossing aan voor beginnend en gevorderd auto detailers. Waxworld biedt een breed assortiment autopoetsproducten aan van verschillende merken, o.a: CarPro, Chemical Guys, Meguiar's, Angelwax, Autoglym, Smartwax, Sonax, Monello, Dodo Juice, Collinite, Kenotek en nog veel meer. Bestellingen worden vanaf €75 gratis verzonden naar heel Nederland en België. Daarnaast ben je van harte welkom in Zevenbergen en staat het Waxworld team klaar om je verder te helpen.