Laden reviews...
258 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten ervaren Waxworld als een betrouwbare winkel met snelle leveringen en duidelijke informatie. Het aanbod wordt als ruim en concurrerend beschouwd, met goede verpakking en snelle afhandeling. Vriendelijke en vakbekwame medewerkers worden vaak genoemd. De algemene indruk is een positieve en consistente winkelervaring zonder uitgebreide wachttijden.
goed product
4 September 2026
Paul
Kerkrade
Very big range of products available, stationary shop has a lot to offer as well. Always giving something extra by bigger orders. Can get little pricy, but you know what you are paying for.
3 September 2026
Michal
Lieshout
Snelle levering, prima materiaal
2 September 2026
Kurt
Tessenderlo
Ik heb nu voor de 2e keer een bestelling geplaatst en door een eigen domme fout heb ik iets stuk gemaakt aan de net geleverde bigboi hogedrukreiniger. Ik mocht deze terug bezorgen en de machine werd snel en gratis gerepareerd! Ook een mooi ruim aanbod en scherpe prijzen zeker aan te bevelen!!!
1 September 2026
Tom
Wingene
Hi, I’m from Ukraine and currently living in the Netherlands. I recently ordered some cleaning products from your website, and when my package arrived, I was pleasantly surprised to find a little gift inside the box — Ukrainian sweets! I sincerely want to thank you for this lovely gesture. It brought me such a warm and emotional feeling, and it was really nice to receive a little piece of Ukraine here in the Netherlands. I haven’t had a chance to use the products yet, but I’m sure they will be great quality too. Thank you once again for making my day and for such a surprise!
31 August 2026
S. Tymchenko
Spijkenisse
Fijn bedrijf, sympathieke medewerkers en uitstekende prijzen!
30 August 2026
Bert
Groningen
Bestelling was netjes verpakt en snel verzonden. Kon al snel de mooie producten gebruiken.
25 August 2026
Lars Mureau
Etten-Leur
Always happy ordering from waxworld very efficient service great costumer support.
24 August 2026
Markos Kapatski
Mamer ,Luxembourg
Fijn bedrijf hebben verstand van zaken
24 August 2026
Sjon
Wijchen
product met uitleg en altijd wat extra's.
Kevin Kenter
Zeewolde
Ik bestel er graag. Divers assortiment en je kan het vaak meteen afhalen.
Leo
Den Haag
Wij hebben de geurwax gekocht van Californië scent en ze ruiken heerlijk er worden handige roosters bij geleverd waar je zelf de geur hoeveelheid kunt bepalen en ze ruiken heerlijk
Marcel
Varik
Ruime keuze, goed advies, snelle levering
19 August 2026
Vincent
Doetinchem
Reden heb ik met waxworld gedeeld via de mail
Beveelt niet aan
19 August 2026
x
x
Super goed middel tegen roest, en snel geleverd in een nette verpakking
ronald huberts
Ruinerwold
Producten zoals omschreven snelle levering
Mark van der Ende
Barendrecht
Goede begeleiding bij de keuze van de producten en uitleg over de machines. Ik rijd met plezier van Antwerpen tot in Zevenbergen om spullen op te halen. Enige risico is dat je ter plaatse altijd nog spullen ziet die je ook wil proberen of aan je collectie wilt toevoegen. Aanrader!
Bart
Antwerpen
Alles is soepel, snel en onopgemerkt verlopen. Bij online aankopen met levering is dat voor mij het belangrijkste. Het product voldoet aan de verwachtingen. Alles is super. Bedankt!
Igor
Antwerpen
Wax besteld ,snel en professioneel geleverd .
17 August 2026
ronny van der ougstraete
Ekeren
Goede service en goed materiaal en middelen voor onderhoud van de auto.
14 August 2026
CM Verweerd
Papendrecht
Op de site duidelijk te vinden, en heldere uitleg over artikelen. Levering is snel
10 August 2026
Top !
7 August 2026
wil
Arendonk
Heel klantvriendelijk, altijd iets leuks erbij
4 August 2026
Jos
Landgraaf
Uitstekende levering en keurig optijd, niet de eerste keer dat ik bestel en ook zeker niet de laatste!
4 August 2026
Rednas
Burgum
In Zevenbergen bevindt zich de enige echte Auto Detailing Super Store van Nederland. Deze prachtige Detail Store biedt een totaaloplossing aan voor beginnend en gevorderd auto detailers.
Waxworld biedt een breed assortiment autopoetsproducten aan van verschillende merken, o.a: CarPro, Chemical Guys, Meguiar's, Angelwax, Autoglym, Smartwax, Sonax, Monello, Dodo Juice, Collinite, Kenotek en nog veel meer.
Bestellingen worden vanaf €75 gratis verzonden naar heel Nederland en België. Daarnaast ben je van harte welkom in Zevenbergen en staat het Waxworld team klaar om je verder te helpen.
Touwslagerij 15
4762 AT Zevenbergen