Laden reviews...
260 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten ervaren Waxworld als een betrouwbare winkel met snelle leveringen en duidelijke informatie. Het aanbod wordt als ruim en concurrerend beschouwd, met goede verpakking en snelle afhandeling. Vriendelijke en vakbekwame medewerkers worden vaak genoemd. De algemene indruk is een positieve en consistente winkelervaring zonder uitgebreide wachttijden.
Goede prijs product.
Cornelis - Huibert
Werkendam
Goede site met top produkten.
Lucien
Gemmenich
Mijn ervaring met Waxworld is prima. Ze hebben een duidelijke site. Veelzijdige en kwalitatieve producten. Snelle levering. Team Waxworld bedankt !
Metin
Amsterdam
Waxworld heeft na persoonlijk advies mijn Harley Davidson Street Glide voorzien van een perfecte ceramische quartz coating.
Andre
Bergen op Zoom
perfect
koen vermeire
BASSEVELDE
Autowasspullen besteld, de auto ziet er stralend uit! Snel geleverd en goed verpakt.
Jenny
Oostvoorne
Top ga zo door
Jos
4411pa
Bij een bezoek ter plaatse krijg je steeds heel nuttige informatie werkelijk niets is teveel gevraagd en alle medewerkers zijn op de hoogte van hun producten. Deze keer online besteld met gratis verzenden naar België, hetgeen supersnel werd uitgevoerd en opgevolgd via email. En vaak een leuk cadeautje erbij, ik ben fan. Bedankt team Waxworld!
Björn
Kalmthout
goede site en correcte communicatie. Levering was spoedig en producten waren netjes verpakt.
Arno
Oploo
Even iets verwarmen met föhn dan is het vloeibaar dan trekt het nog dieper in het leer
R H.
Almelo
Zamówienie oraz kontakt z klientem, zostało zrealizowane bardzo szybko, miło oraz uprzejmie. Każdy klient jest dla nich ważny. Super
8 May 2026
Duhabex Europa Holding
Trzebinia
Iedere bestelling gaat snel en online alles duidelijk te vinden. Tussendoor word je netjes op de hoogte gehouden!
7 May 2026
Rogier
Hoorn
snelle levering, goed uitleg aan de telefooon gekregen om te bestellen - bedankt
6 May 2026
M
Verheijen
Goede en snelle service.
H.F.
Zuid-Scharwoude
Nog steeds een super service, ik bestel hier regelmatig. Nog niet 1 keer ben ik hier teleurgesteld, zeker een aanrader
Wim
Vosselaar
Waxworld is een van de vaste adressen waar ik mijn detailproducten koop. Nog nooit een "slechte" ervaring gehad. De spullen zijn altijd goed verpakt en op tijd geleverd.
Ted
Apeldoorn
Alleen maar goed Je heb er alles div merken Goede shop en super snel geleverd
Anita Jansen
Oude-Tonge
Omdat een foam niet direct werkte zoals verwacht zocht ik contact met de klantenservice. Die dachten direct actief mee, stelden ook snel voor om het product te wisselen indien nodig. Ik kwam er met wat testen echter al achter dat het probleem bij de hogedrukspuit zelf lag, dus dat was de verklaring. Fijn dat er snel werd gereageerd en meegedacht!
Patrick
Apeldoorn
Super tevreden over deze bestelling! Alles verliep precies zoals je hoopt: snel geleverd, netjes verpakt en volledig volgens verwachting. Wat het helemaal afmaakt is dat er ook nog een leuk extraatje bij zat – dat soort aandacht voor detail zie je niet vaak meer. Duidelijk een partij die waarde hecht aan service en klanttevredenheid. Hier ga ik zeker vaker bestellen!
Arno van de Ven
Diessen
Goede keuzemogelijkheden en levering zoals het hoort te zijn.
Jos
Beersel
Snel!
2 May 2026
stanislav grosemans
hasselt
Levering was zoals vermeld op de site
30 April 2026
Eddy Evenepoel
ERTVELDE
zeer fijn personeel
29 April 2026
ewaa broeren
st willebrord
Alles perfect verlopen van bestelling tot levering, de verkeerd ingevulde levering correct terug betaald heel tevreden!!
28 April 2026
Patrick
Wilrijk
Snel duidelijk en nog gratis cadeau
27 April 2026
Tamir
Amstelveen
In Zevenbergen bevindt zich de enige echte Auto Detailing Super Store van Nederland. Deze prachtige Detail Store biedt een totaaloplossing aan voor beginnend en gevorderd auto detailers.
Waxworld biedt een breed assortiment autopoetsproducten aan van verschillende merken, o.a: CarPro, Chemical Guys, Meguiar's, Angelwax, Autoglym, Smartwax, Sonax, Monello, Dodo Juice, Collinite, Kenotek en nog veel meer.
Bestellingen worden vanaf €75 gratis verzonden naar heel Nederland en België. Daarnaast ben je van harte welkom in Zevenbergen en staat het Waxworld team klaar om je verder te helpen.
Touwslagerij 15
4762 AT Zevenbergen