GOED EN VLOT GELEVERD

Veel keuze

SUPER!!!

Snelle levering,en goed verpakt. Heb inmiddels onze Citroën C4 Picasso met de machine gepolijst en in de was gezet met de DAB evo plus machine ! Echt!!! Beter als nieuw. Goeie producten. Een zeer tevreden klant uit Groningen. Kan maar 5 sterren geven. Als het mogelijk was zou ik 7sterren geven. Bedankt Waxworld.

Gewoon een goed en persoonlijk bedrijf

Zijn altijd in voor een goed advies

Goed kwaliteits product geleverd.

Wederom top!

Altijd snelle service/levering en goede producten!

Zo als vaker goed

Net als voorgaande keren. Perfect!

Supersnelle levering. Scherpe prijs. Weer fantastisch verpakt. En het extraatje was heel welkom ;) Dank jullie wel!

Snel geleverd, scherpe prijs

Product was scherp geprijsd op de site. Makkelijk te bestellen en de volgende dag in huis. Netjes verpakt.

Top service weten waar ze over praten

Top service weten waar ze over praten

Zeer goede bestelling

Alles is perfect had al eens besteld via jully voor de poorboys en is echt een aanrader kwa product Wagen blinkt erg gied ermee en zeer gemakkelijk aan te brengen vandaag in de zon bij 24 graden en geen probleem om er mooi af te krijgen

Alles zeer netjes in gepakt en verstuurt zeer snel

Echt een goed bedrijf en kreeg er ook nog een poetsdoek erbij zeer blij mee

Snelle levering en altijd een extraatje

De beste supermarkt voor auto detailing producten

De producten waren goed verpakt en alles geleverd zoals ze doorgegeven hadden.

Geweldige winkel met top service !

Website met ongelofelijk veel assortiment, zowel de prijzen als de service is in één woord geweldig. Producten werden ook heel snel en goed verpakt verzonden. Ik ga hier zeker vaker bestellen!

Snelle correcte levering.

Snel en correct geleverd. (en goed verpakt ook)

Dikke prima

Zeer behulpzaam en zeer deskundige advies

Goede service en klantvriendelijk

Had schaden aan mn pakketje maar is netjes opgelost nogmaals bedankt

Zeer goede service en behulpzaam.

Ik bestel regelmatig bij waxworld, zeer behulpzaam telefonisch, snelle levering en overzichtelijke website.

Makkelijk zoeken op de website en snelle verzending.

Heel goed verpakt en snelle verzending

Ik heb een goede ervaring met Waxworld. De verzending was zeer degelijk verpakt met vloeistoffen in afzoderlijke zakken en de doos afgevuld met padding. Wordt door andere bedrijven nog wel eens onderschat hoe belangrijk dit is voor de klant. Goed gedaan!

Mooi bedrijf en ook telefonische bereikbaar en goede servive

Zeer goed en correct te woord gestaan en producten netjes en op tijd volgens afspraak geleverd.

Heel erg goed advies gekregen hoe een foam gun te gebruiken

Goede uitleg en advies gekregen voor het gebruik van de foam gun en de nabehandeling. Kortom top advies en men neemt hiervoor ruim de tijd.

Democratisch prijzen

Snelle verzending, mooi aanbod! Prijzen ook pak goedkoper als ergens anders

Altijd snelle levering

Altijd snelle levering of antwoord op de e mail. Ruim aanbod

Touwslagerij 15

4762 AT Zevenbergen

Over Waxworld.nl

In Zevenbergen bevindt zich de enige echte Auto Detailing Super Store van Nederland. Deze prachtige Detail Store biedt een totaaloplossing aan voor beginnend en gevorderd auto detailers. Waxworld biedt een breed assortiment autopoetsproducten aan van verschillende merken, o.a: CarPro, Chemical Guys, Meguiar's, Angelwax, Autoglym, Smartwax, Sonax, Monello, Dodo Juice, Collinite, Kenotek en nog veel meer. Bestellingen worden vanaf €75 gratis verzonden naar heel Nederland en België. Daarnaast ben je van harte welkom in Zevenbergen en staat het Waxworld team klaar om je verder te helpen.