Pluspunten

Ik geef Waxworld een dikke 10 voor de supersnelle service. Een bestelling gedaan voor mijn zoon voor de kerst, binnen 1 dag alles geregeld, super service aan de telefoon. In het pakket nog een leuke kerst attentie "het smaakte heerlijk" en gratis ............. (Ik zeg even niks vanwege het kerstkado). Veel bedrijven kunnen hier een voorbeeld aan nemen. Klasse.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle service en zeer vlug geleverd

Pluspunten

Supersnelle levering en leuke verrassing. Kan niet wachten op mijn volgende bestelling ;)

Pluspunten

Keurig op tijd geleverd + een waxdoekje meegeleverd zonder dit te hebben besteld toppie.

Pluspunten

Top bedrijf !! Eerste keer besteld en super te Vreden !!!

Blijf zo verder doen !

Pluspunten

snel levering, product klopt met bestelling, gratis extratje

Pluspunten

Duidelijke website, bestelling correct en snel afgehandeld

Info over hoe producten te gebruiken vermelden, eventueel aanbeveling over nevenproducten vermelden

Pluspunten

Zeer mooie prijzen en zeer vriendelijk. Ook in hun winkel zelf zijn ze heel hartelijk en vriendelijk! Top winkel!

Pluspunten

Ruim assortiment, snelle levering, alle flessen geseald ingeval van lekkage, gunstige prijs en altij extraatje in de doos. Dit keer o.a. een zakje met sinterklaassnoepjes - fantastisch toch?

Pluspunten

Super mooie producten en leuke cadeaus erbij!

Pluspunten

Leuke extra's bij mijn bestelling gekregen, en een zakje strooigoed van de sint

Pluspunten

Snelle verzending, ruim aanbod

Geen :)

Pluspunten

Snelle en complete levering, snelle feedback over de mail, geeft duidelijk en vakkundig advies ook voor de startende detailer.

Pluspunten

Prima levering volgens afspraak

Pluspunten

Vlugge levering aan scherpe prijs

Pluspunten

Ruim assortiment Snelle levering

Door het grote assortiment is het lastig een goede keus te maken in producten. Een keuzehulptool zou handig kunnen zijn.

Pluspunten

De mensen die er werken zijn heel vriendelijk altijd alles op vooraad voor vragen staan ze altijd open gewoon een top zaak ga hier zeker mee verder Stefan en vrouw M.v.g. Christoph Weemaes (CWcarcleaning)

Een sanding cursus zou ik ook wel heel leuk vinden

Pluspunten

Snelle levering met de nodige informatie! vrijdag besteld en de volgende dag al thuis geleverd (zelfs op zaterdag dus

Pluspunten

Groot assortiment en snelle levering

Pluspunten

Snelle afhandeling van order plus onverwacht gratis extra’tje

Info mbt zending (track & trace)

Pluspunten

Snelle levering en er zat ook nog een extra cadeautje bij. Zeer attent

Pluspunten

Bij een grotere bestelling krijg je een cadeautje. Dit vind ik een leuk extraatje! mocht er iets aan de hand zijn met je bestelling (in mijn geval éen afwijkende maat polijstpad) word je keurig gebeld met de vraag of dit de bedoeling is. Uitstekend!

Pluspunten

- top service - snel geleverd - je word erg persoonlijk geholpen en kan altijd contact op nemen zonder problemen! Ik vind het top

Touwslagerij 15

4762 AT Zevenbergen

Over Waxworld.nl

In Zevenbergen bevindt zich de enige echte Auto Detailing Super Store van Nederland. Deze prachtige Detail Store biedt een totaaloplossing aan voor beginnend en gevorderd auto detailers. Waxworld biedt een breed assortiment autopoetsproducten aan van verschillende merken, o.a: CarPro, Chemical Guys, Meguiar's, Angelwax, Autoglym, Smartwax, Sonax, Monello, Dodo Juice, Collinite, Kenotek en nog veel meer. Bestellingen worden vanaf €75 gratis verzonden naar heel Nederland en België. Daarnaast ben je van harte welkom in Zevenbergen en staat het Waxworld team klaar om je verder te helpen.