Pluspunten

Dit was mijn eerste bestelling bij deze webshop. De bestelling de volgende dag netjes verpakt en afgeleverd. Top aanrader

Niet kunnen vinden

Pluspunten

Snelle en perfecte levering

Misschien een optie om toekomst gericht een top 19 van producten te geven wat de beste producten zijn op sportgebied. Voor vele leken is het moeilijk om de perfecte keuze te maken. Met mijn geringe ervaring weet ik zo ongeveer wel wat goed is . Maar dat is niet voor iedereen zo . Geen negatief punt , verre van dat . Maar wel een mooi extraatje voor veel mensen denk ik . De mensen kunnen dan altijd nog beslissen wat ze nemen, maar dan zijn ze nog beter op de hoogte .

Pluspunten

Uiterst snelle levering, verzorgde verpakking, zeer uitgebreid en volledig productengamma

Pluspunten

Snel en netjes geleverd. uitstekend advies !!! (AANRADER)

Pluspunten

Snelle en correcte levering, mooi gamma aan kwalitatieve producten en poliermachines.

Geen verbeterpunten, duidelijke en overzichtelijke webshop.

Pluspunten

Correcte en snelle afhandeling! Zelfs levering op feestdag. Gratis artikel zoals beloofd.

Pluspunten

Duidelijk, eenvoudig en komen afspraak na.

Pluspunten

Snelle levering, ook in België via DPD. Een groot gamma aan kwalitatieve producten. Pakketje was verzorgd ingepakt. Een leuke verassing gekregen bij mijn bestelling!

Misschien niet altijd mogelijk maar eventueel nog meer merken in huis halen zoals Koch Chemie, Liquid Elements en Optimum Car Care (Optimum Polymer Technologies) bv. Ik bestel graag in 1 keer alles en liefst bij 1 firma, ik weet dat de detailmarkt gigantisch is en er ergens de grens moet getrokken worden in de producten die men, als webshop, in huis haalt. Desalniettemin kan ik bij Wax World het meeste wel vinden en daarom ook zeer tevreden!

Pluspunten

Snelle levering! Groot assortiment! Leuk forum met veel tips, tricks en toffe mensen!

Dit bedrijf heeft geen verbeteringen nodig! Alles is al top!

Pluspunten

Pluspunten

- snelle levering. - lage prijzen. - gratis kado bij de bestelling. - overzichelijke sité.

Pluspunten

Klantgericht, veel kennis over de producten die men verkoopt. Gebruikersvriendelijke en informatieve website.

Pluspunten

Snelle levering, goede uitleg en goede service beter kan niet!

Pluspunten

mooie producten en snelle levering

Pluspunten

goede info en snelle levering .

Pluspunten

Snelle levering, veel keuze en producten op voorraad. Duidelijke omschrijving van producten.

Pluspunten

TOP SERVICE SNELLE LEVERING ALLES OK

Pluspunten

Aangenaam verrast bij levering van bestelde producten.

Pluspunten

Goede informatie en producten, en snelle levering

Pluspunten

snelle levering, producten zoals gevraagd... zelfs leuke extras :-)

doos kan kleiner of meer op maat... in functie van milieu zou dat dus net beter kunnen.

Pluspunten

Vlugge verzending,alles correct. Een aanrader. Top

Touwslagerij 15

4762 AT Zevenbergen

Over Waxworld.nl

In Zevenbergen bevindt zich de enige echte Auto Detailing Super Store van Nederland. Deze prachtige Detail Store biedt een totaaloplossing aan voor beginnend en gevorderd auto detailers. Waxworld biedt een breed assortiment autopoetsproducten aan van verschillende merken, o.a: CarPro, Chemical Guys, Meguiar's, Angelwax, Autoglym, Smartwax, Sonax, Monello, Dodo Juice, Collinite, Kenotek en nog veel meer. Bestellingen worden vanaf €75 gratis verzonden naar heel Nederland en België. Daarnaast ben je van harte welkom in Zevenbergen en staat het Waxworld team klaar om je verder te helpen.