Pluspunten

Duidelijk makkelijk bezichtbare website bestelling en levering direct Ga zo door

Iets meer duidelijke over verschillen in merken en kwaliteit

Pluspunten

Snelle levering , altijd iets extra gratis erbij , gewoon top !

Doe zo verder

Pluspunten

Kleine verassing bijgekregen dus echt top!!!

Pluspunten

Snelle levering Leuke gratis extra

Pluspunten

Alles keurig verpakt en netjes op tijd geleverd helemaal super En ook nog een klein kadootje erbij gekregen. Dankjewel waxworld ga zo door

Pluspunten

Mooie producten, goede website en snelle levering. Super goed gevoel bij deze winkel. Mijn volgende bestelling komt zeker weer hier vandaan.

Pluspunten

Snelle levering,en bovendien gratis geschenk!

Pluspunten

Snelle leveringen en bijna altijd een kadotje er bij

Pluspunten

Veel artikelen dus ruime keuze Snelle verzending Een extraatje bij de bestelling

Geen ga zo door

Pluspunten

Voor mij is dit een van de beste winkels voor detailing producten. De prijzen zijn uitstekend en de verzending zéér snel. Wat ik zeker ook fantastisch vind zijn de extra "cadeau's" die Waxworld bij mijn bestelling heeft meegegeven. Top winkel!

Pluspunten

prima product en zeer snelle levering

Pluspunten

Snelle levering en leuke gratis accessoires gekregen top service

Pluspunten

uitstekende correcte levering. de auto glanst als nooit tevoren.

ik zou het niet weten

Pluspunten

Ruim assortiment, snelle levering, goede productkennis en hulpvaardig bij telefonische vragen.

De uitstraling van de website zou iets professioneler mogen. De zoek en sorteer functies op de website zijn daarentegen prima.

Pluspunten

Mooi op tijd geleverd, gratis productje erbij

Pluspunten

Super snelle levering en heel netjes ingepakt in de doos. Er zat zelfs een gratis extraatje in de doos. Ze bieden een heel groot assortiment en de producten zijn goed omschreven.

Pluspunten

Snelle levering, goede omschrijving vh product desgewenst is een workshop te volgen daarnaast wordt gewaardeerd het extra bij de levering, commercieel sterk.

afrekenen met credit card.

Pluspunten

Super service. Alle info die ik nodig had gekregen en nog veel meer! Super eerlijk en dat kan ik waarderen. zelfs wat extra's gehad na aankoop van een aantal producten.

Pluspunten

Snelle levering , verkopen Kenotek producten wat moeilijker te vinden is , ben heel tevreden .

Pluspunten

Geweldige service, snelle levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, ondanks de tegenslag van de fout voor verzending (men is wel zo vriendelijk geweest om het te laten weten.

Touwslagerij 15

4762 AT Zevenbergen

Over Waxworld.nl

In Zevenbergen bevindt zich de enige echte Auto Detailing Super Store van Nederland. Deze prachtige Detail Store biedt een totaaloplossing aan voor beginnend en gevorderd auto detailers. Waxworld biedt een breed assortiment autopoetsproducten aan van verschillende merken, o.a: CarPro, Chemical Guys, Meguiar's, Angelwax, Autoglym, Smartwax, Sonax, Monello, Dodo Juice, Collinite, Kenotek en nog veel meer. Bestellingen worden vanaf €75 gratis verzonden naar heel Nederland en België. Daarnaast ben je van harte welkom in Zevenbergen en staat het Waxworld team klaar om je verder te helpen.