Pluspunten

Goede service, Snelle levering

Pluspunten

Extra weggevertjes. Snelle levering. Altijd berijkbaar. Goede merken in hun gamma

Meer keuze in lakverzegelingen

Pluspunten

snelle levering van de spullen die ik bestelde

schuurpapier ? (wet sanding) overzicht welke pad + middel waarvoor ect.

Pluspunten

Goed verpakt, snelle levering en makkelijke betalingsmogelijkheden

Pluspunten

Snelle levering, producten heel netjes verpakt, af en toe een cadeautje, zeer overzichtelijke site.

Op de site mag ook wel een gallery komen waar je wat foto's kunt plaatsen van je auto.

Pluspunten

Alles snel en goed geleverd.

Pluspunten

Gratis extra producten gekregen, factuur via mail & bij zending in verpakking. Dit alles ontbrak bij carclean.nl waar ik ook veel besteld heb.

Mijn CSF microfiber Washmitt is al tijdens de eerste wasbeurt gescheurd op de stiknaad, stiknaad heeft losgelaten.

Pluspunten

Duidelijke webshop, snelle levering!

Pluspunten

Duidelijke taal

Niks ga zo door!!!

Pluspunten

Ik heb zeer veel besteld bij waxworld, en elke keer is de bezorging super, de hulp is formidabel en advies (als je wilt) ten overvloede...

Iets exclusievere lijnen aanbieden, zoals Angelwax, swissvax enz... Dit is voor de doorgewinterde detailer erg interessant. Aangezien velen geen creditcard of PayPal hebben/willen, is de stap dan kleiner om bv swissvax te bestellen...

Pluspunten

Snellere levering, ook voor buiten België!

Pluspunten

Snelle en correcte afhandeling

Pluspunten

Snelle levering en 10 punten voor de service

Niet, gewoon zo doorgaan

Pluspunten

Levering is goed, communicatie is goed, prijzen zijn goed. Nee, alsjeblieft.. blijf zoals jullie zijn!

Pluspunten

Snelle levering voor een prima prijs met als verrassing ook nog eens een grote bonus

Omdat dit mijn eerste kennismaking is met Waxworld kan ik hier helaas geen objectief antwoord op geven, vandaar dat ik ook de laatste beoordeling aangaande kennis en vakmanschap niet beantwoord heb.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Snelle levering en goede klantendienst.

Het zou handig zijn dat je het verzonden pakket kan volgen via de site van de koerier dienst.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Zeer goede communicatie. Vriendelijk en informatief personeel. Levering perfekt van DAP-900 en keurig verpakt. Dit bedrijf is TOP!!!

Die zijn er niet. :-)

Pluspunten

Deze verkoper is op alle mogelijke vlakken uitermate positief! Snelle reactie op vragen (meestal de dag zelf nog, anders 's anderendaags). Heel juiste info doorgeven (goede productkennis!). Uitermate scherpe prijzen. Volledige en overzichtelijke website! Heel snelle verzending van de aangekochte goederen! Perfect in orde!

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Snelle levering, goede prijs, gratis extra poetsdoek!

Nee

Pluspunten

vandaag besteld morgen in huis,perfect.

• Prijs
  • Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

groot aanbod professionele produkten tegen lage verzendkosten

verzending zou dezelfde dag kunnen als je om 2 uur besteld. misschien enige hulp (kennissysteem?) bij uitzoeken product want ik wist alleen wat ik moest bestellen na bezoek aan een vakman alhier. volgens mij rekent u gewone consumenten/advies-prijzen dasop internet ook wel eens anders

• Prijs
  • Personeel

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prettige klantenservice, snel antwoord op vragen. Snelle verzending en uitstekende producten. Wolf`s chemicals In het assortiment!

De website zou overzichtelijker kunnen. Meer categorieën. En snellere zoekopties. Wat meer acties, tijdelijke aanbiedingen etc. Ook een uitbereiding van vooral het Poorboys world assortiment zou welkom zijn.

Touwslagerij 15

4762 AT Zevenbergen

Over Waxworld.nl

In Zevenbergen bevindt zich de enige echte Auto Detailing Super Store van Nederland. Deze prachtige Detail Store biedt een totaaloplossing aan voor beginnend en gevorderd auto detailers. Waxworld biedt een breed assortiment autopoetsproducten aan van verschillende merken, o.a: CarPro, Chemical Guys, Meguiar's, Angelwax, Autoglym, Smartwax, Sonax, Monello, Dodo Juice, Collinite, Kenotek en nog veel meer. Bestellingen worden vanaf €75 gratis verzonden naar heel Nederland en België. Daarnaast ben je van harte welkom in Zevenbergen en staat het Waxworld team klaar om je verder te helpen.