Pluspunten

Correcte levering, afspraken worden nagekomen en indien dit niet mogelijk is komt Waxworld met een ander alternatief. Betrouwbaarheid en nazorg is erg belangrijk.

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Ruim assortiment. Snelle levering. Klantvriendelijk. Deskundige adviezen. Volgt ontwikkelingen en stemt assortiment hier op af. Overzichtelijke website, producten zijn overzichtelijk weergegeven. Het bestellen gaat eenvoudig en de betalingen zijn goed geregeld met IDeal. Kortom we zijn super tevreden, waxworld is een aanrader!!!

Vooral zo door gaan.

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

snel en vakkundig afgehandeld.

ik hoop alleen dat de service zo blijft.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Prima prijzen, ruim assortiment; gratis verzending vanaf 50,00 euro. Degelijk verpakte artikelen.

Levertermijn naar Belgie is wat lang, MAAR is ook te verwachten doordat duidelijk vermeld staat dat er 1 keer per week naar Belgie wordt verzonden. EN gratis verzending vanaf 50,00 euro is het langer wachten meer dan waard.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

in mijn beleving ben ik vakkundig geholpen, met bruikbare adviezen. wat ik zeer op prijs stelde is het medenken van de verkooper. over nazorg en evt garantie kan ik nog niets zeggen ik hoop hiervan ook geen gebruik te maken.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Goed en objectief advies geven. En een snelle levering .

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

perfect geleverd voor herhaling vatbaar

doe zo verder

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Zeer overzichtelijke website. met duidelijke uitleg over de producten. Snelle en correcte levering en tevens snelle reactie bij vragen. Vaak mooie aanbiedingen en mooie pakket aanbiedingen

Filmpjes op de site toevoegen. bij de artikelen waarop het artikel gedemonstreerd wordt.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Super snelle levering, goede informatie op de site, prettige email communicatie, breed assortiement en kwaliteits producten. En altijd lekkere snoepjes of extratjes in het pakket :D Dit is mijn 2e bestel ronde en dat verliep weer net zo vlot en soepel als de vorige, ga zo door!

Tips, filmpjes hoe je het beste sommige producten kan gebruiken, ik denk dat daar wel animo voor is voor duidelijk uitleg en het laten zien van de resultaten helpen altijd ik het overwegen tot aanschaf van een product. En wellicht scherper prijzen ik weet dat heel wat producten ook in de betere car shop voor het zelfde geld in het schap staan.

Touwslagerij 15

4762 AT Zevenbergen

Over Waxworld.nl

In Zevenbergen bevindt zich de enige echte Auto Detailing Super Store van Nederland. Deze prachtige Detail Store biedt een totaaloplossing aan voor beginnend en gevorderd auto detailers. Waxworld biedt een breed assortiment autopoetsproducten aan van verschillende merken, o.a: CarPro, Chemical Guys, Meguiar's, Angelwax, Autoglym, Smartwax, Sonax, Monello, Dodo Juice, Collinite, Kenotek en nog veel meer. Bestellingen worden vanaf €75 gratis verzonden naar heel Nederland en België. Daarnaast ben je van harte welkom in Zevenbergen en staat het Waxworld team klaar om je verder te helpen.