Goede spullen voor de auto Topproducten

Snel geleverd .

Doen wat ze beloven

Ik had een 9 meter slang besteld voor de bigboi blowr mini (die ik een week eerder in de winkel van waxworld had gekocht) Deze had ik laat in de avond besteld dus deze zou ik niet de volgende dag maar de dag erna geleverd krijgen en dat was ook zo. Geleverd door PostNL (daar heb ik wel mijn twijfels over) maar waxworld doet wat het beloofd. Aardige medewerkers in de winkel ook.

Zeer goed en netjes verstuurt

Zeer netje verstuurt en ook nog een kadotje er bij zeer blij mee

Wil hem treug sturen

Is ruik niet lekker

Toppie

Weer een snelle levering en altijd een goede service voor als je vragen heb .

De levering is altijd keurig op tijd. En altijd een extraatje, erg goed.

Super goed advies en goeie levering

Beter heb ik het nog niet mee gemaakt

Snelle levering.

Ruim assortinement, en snelle levering

snelle levering voor top producten

super goeie service en snel geleverd producten getest en werken effectief ook super goed echt een aanrader deze website

Snel verzonden en goed geprijsde spullen!

Groot assortiment, goede prijzen en snelle levering

Ofwel: niks mis mee en volgende keer weer.

Uitermate vriendelijk emailcontact!

Mijn ervaring met een zekere Britt is erg positief verlopen: niet enkel erg vriendelijke communicatie maar tevens zeer grondige info!

Snel, vakkundig en top producten

Snelle levering en een scherpe prijs is mijn ervaring. Kreeg laatst nog een leuke verrassing bij de bestelling. Dank daarvoor!

Alles perfect verlopen. Top service!

Goede uitleg bij het product en goede adviezen

Snelle levering en goede prijs

Snelle levering, goede kwaliteit

Super goede service

Super goede diensten snelle levering top producten aanbod

Zeer snel geleverd

Zeer goede snow foam lans en Goeie zeep. Zeer tevreden van

Super service

Heb diverse spullen gekocht maar echt super,zelfs de uitleg was prima. Waxword krijgt van mij een dikke 10

Top spul en snel geleverd.

Verkoopt kwaliteitsvol spul en snel geleverd.

goede website en snelle levering

Producten zijn goed en snel te vinden op de website. Levering lekker snel.

Tip top

prima,

mijn beqtelling was niet compleet, werd door hun asap aangepast, idem voor het afleveradres

Sneller leveren kon haast niet.

Van van de nieuwe rupes machines (HLR15) besteld rond 12 uur. Volgende dag rond half 1 al binnen samen met wat 3D geuren en glas polijstmiddel. En nog goodie gekregen ook. Was een top service.

Touwslagerij 15

4762 AT Zevenbergen

Over Waxworld.nl

In Zevenbergen bevindt zich de enige echte Auto Detailing Super Store van Nederland. Deze prachtige Detail Store biedt een totaaloplossing aan voor beginnend en gevorderd auto detailers. Waxworld biedt een breed assortiment autopoetsproducten aan van verschillende merken, o.a: CarPro, Chemical Guys, Meguiar's, Angelwax, Autoglym, Smartwax, Sonax, Monello, Dodo Juice, Collinite, Kenotek en nog veel meer. Bestellingen worden vanaf €75 gratis verzonden naar heel Nederland en België. Daarnaast ben je van harte welkom in Zevenbergen en staat het Waxworld team klaar om je verder te helpen.