Uitstekende website.

Zeer snelle verzending - overzichtelijke website - zeer goede verpakking. Aanrader.

Grote keuze. Snelle en correcte levering.

Zeer uitgebreide keuze aan merken. Goed uitgelegd op de website. Snel geregistreerd, snel verwerkt, snel geleverd.

Snel, uitstekend, compleet en zorgeloos!

Snel, uitstekend, compleet en zorgeloos!

Prima snowfoam cannon

Had een exemplaar uit China gekocht maar die deed het niet goed. Nu de Detailpro Incredible Foam Cannon en dat is een feest om mee te werken.

Fijn bedrijf. Goede duidelijke site. Levering met verrassing

Voor het eerst iets bij Waxworld besteld. Op de site snel gevonden wat ik zocht en binnen no-time was het geleverd. Product is precies wat ik ervan verwacht. Daarnaast had Waxworld er gratis een Mike O'fiber Microfiber towel bij gedaan. Helemaal gratis. En dat doekje werkt perfect! Dank je wel voor de service en het cadeuatje. Top bedrijf

I recommend

Super communication, speed of delivery! I recommend, I will buy again

Altijd super ok.

positieve ervaring

Wat ik mis op de site is een snel overzicht van welke producten ik nodig heb en kan combineren.Als je dat wilt inschatten moet je je wel goed inlezen.

Gewoon goed en vriendelijk

Gewoon goed en vriendelijk

Goed product

Great lion is een goed product.

Uitermate tevreden !

De dag erna mijn bestelling reeds mogen ontvangen in België. Sneller kan niet. Vandaar dan ook uitermate tevreden. Er werd zelfs een gratis microvezeldoek bij !

Snel en netjes

Gemakkelijke website Het is er snel Goede service

snel safe en simpel

Laat niets te wensen over

Alles zoals het moet gaan. Zeer tevreden en zeker voor herhaling vatbaar en zeer snel. Top

Snelle levering en goed verpakt

Snelle levering en goed verpakt

Goede service alles was goed verpakt zodat niets kon uitlopen Helemaal top

Snelle levering met onverwacht leuke attentie

Was makkelijke website en spullen vlot binnen Professionele afwikkeling en een kleine attentie erbij maakte het toch net even leuker uitpakken

Top !!!

Bestelling geplaast en de dag er na was ze geleverd. Alles was perfect geregeld van beging tot het einde.

Perfect geregeld zoals altijd

Zocht een artikel om rooklucht te neutraliseren. Hier een advies op aangevraagd bij Waxworld waarop ik al snel een reactie op kreeg. Na bestellen artikel toegepast en inderdaad echt fantastisch.

Mijn producten koop ik bij jullie aan de meest voordelige prijs en de service en afhandeling zijn perfect.

Zeer goede producten en snelle levering

Perfecte service en website!

Ik was op zoek naar een goede wax voor de auto welke enkele maanden blijft zitten en een polijstmiddel om enkele plekken licht te schuren om de doffe plekken te verwijderen. Op de website van Waxworld.nl werd het meteen duidelijk welke producten ik nodig had. De bestelling geplaatst en de volgende dag meteen geleverd in een goede verpakking. Kortom ik moet de producten nog gaan gebruiken, maar tot nu toe kan ik iedereen Waxworld.nl aanbevelen.

Keurig bedrijf, snelle levering

Keurig bedrijf, goede spullen en snel geleverd.

Touwslagerij 15

4762 AT Zevenbergen

Over Waxworld.nl

In Zevenbergen bevindt zich de enige echte Auto Detailing Super Store van Nederland. Deze prachtige Detail Store biedt een totaaloplossing aan voor beginnend en gevorderd auto detailers. Waxworld biedt een breed assortiment autopoetsproducten aan van verschillende merken, o.a: CarPro, Chemical Guys, Meguiar's, Angelwax, Autoglym, Smartwax, Sonax, Monello, Dodo Juice, Collinite, Kenotek en nog veel meer. Bestellingen worden vanaf €75 gratis verzonden naar heel Nederland en België. Daarnaast ben je van harte welkom in Zevenbergen en staat het Waxworld team klaar om je verder te helpen.