Super gesprek aan de telefoon met product advies

Na aanleiding van aanschaf auto met een matte lak opgebeld voor advies. Bekent met producten van Koch chemie voor een lak auto. omdat ik de autos was met de hand en niet wil dat de nieuwe auto gaat glimmen ivm matte lak gebeld voor advies en product informatie. Super deskundig geholpen en meteen besteld van de aanbevolen producten. zeer tevreden over het resultaat van de geleverde producten s'middags besteld volgende dag in huis. Complimenten over het advies en geleverde producten met het gratis presentje wat zeer goed werkt.

Toppie

Zeer snelle levering én de carpro droogwrijfdoeken voldoen uitstekend Ook nog een kleine attentie erbij Dank hiervoor

Klantvriendelijk!

Snelle levering en een leuk presentje erbij. Tevreden!

Snelle levering super

Geweldig product

Met lach op mijn gezicht toen ik het pakket opende Een extraatje een zakje snoep . Daarnaast de geweldige producten .

super gedaan Waxworld!

Eerst telefonisch contact gezocht over een product, en dat was prettig. Levering zeer goed verpakt en erg snel geleverd, volgende dag in huis. Morgen gaan we alles monteren met de speciale muursteunen van Bigboi.

Goed.

Alles was helemaal goed en netjes gedaan. Alleen mag het duidelijker aangegeven worden wanneer je je bestelling kan ophalen. Nu kreeg ik een factuur gemaild en dit was schijnbaar ook de bevestiging dat de bestelling klaar was om op de halen. Misschien voortaan een mailtje sturen met duidelijk daarin dat je je bestelling kan ophalen. Voor de rest was alles netjes.

Snelle levering en product van top kwaliteit

Titel zegt genoeg

Zoals altijd, goede service

Super vlot geleverd

Ik heb de verzekering genomen bij men bestelling en is zeer vlot geleverd Is het door de verzekering of is dat altijd zo weet ik niet Merci

Bestelde artikelen netjes verpakt en snel geleverd!

Geweldige webshop met een groot diversiteit aan producten, snelle levering en super service.

Nette transactie

Artikelen gekocht en netjes op tijd afgeleverd. Dank jullie wel Waxworld.

Snelle service en levering

Altijd snelle service en levering bij waxworld. Stefan en team bedankt voor de lekkere pepernoten

Goed en betrouwbaar, doet altijd wat je verwacht. En leuk dat men vaak een leuk cadeautje er bij doet

Mijn ervaringen zijn prima.

Waxworld is een goed bedrijf met prima poets en schoonmaakmiddelen voor de auto.

Op Black Friday direct na middernacht mijn bestellingen met echte kortingen besteld. Diezelfde dag nog verzonden en binnen 2 dagen op zondag bezorgd! Perfecte droogdoeken en een mooie polijstmachine ontvangen na telefonisch advies.

Werkelijk een goed produkt!

Dit is genieten, had ik veel eerder moeten aanschaffen. Waxworld.nl bedankt!

De door Waxworld aanbevolen middelen vrijdags besteld en zaterdags al ontvangen. Alles keurig verpakt. Nu alleen nog een beetje knap weer om ermee aan de slag te gaan en te zien of het spul de beloftes waarmaakt.

Goede en tijdige levering bestelde producten

Na bestelling producten binnen paar dagen goed ontvangen. Netjes verpakt.

Super snelle levering van de Black Friday aankopen

Al eerder gekocht. Volgende keer absoluut weer !

Ruim assortiment, scherpe prijzen en snelle levering!

Ruim assortiment, scherpe prijzen en snelle levering, aanrader!

Topservice !!!!!

Wat een geweldige service weer van waxworld. Had gebeld over een set voor een auto-blower, zat niet in het assortiment na een uur is het opgenomen in het assortiment en besteld dus over paar dagen in bezit. Geweldige service

Perfect!

Levering van de bestelling sneller kan niet.

Goede Levering

Vele merken en alles goed ingepakt

Touwslagerij 15

4762 AT Zevenbergen

Over Waxworld.nl

In Zevenbergen bevindt zich de enige echte Auto Detailing Super Store van Nederland. Deze prachtige Detail Store biedt een totaaloplossing aan voor beginnend en gevorderd auto detailers. Waxworld biedt een breed assortiment autopoetsproducten aan van verschillende merken, o.a: CarPro, Chemical Guys, Meguiar's, Angelwax, Autoglym, Smartwax, Sonax, Monello, Dodo Juice, Collinite, Kenotek en nog veel meer. Bestellingen worden vanaf €75 gratis verzonden naar heel Nederland en België. Daarnaast ben je van harte welkom in Zevenbergen en staat het Waxworld team klaar om je verder te helpen.