Zeer prettige ervaring

Eerst goed geïnformeerd geworden via de mail. Vervolgens besteld en als extraatje iets erbij gekregen. Volgende bestelling word hier weer geplaatst.

Uitstekend !!

Goede ervaringen met waxworld bestel regelmatig komt altijd op tijd en iedere keer een leuke attentie. Ben er zeer tevreden over.

Alles super

Goede producten en super snel geleverd incl gratis fijne doek bedankt

Ok

Vlotte afhandeling van de bestelling

SUPER TEVREDEN EN SUPER SNEL LEVERING !!!

ZEKER AANRADER 888 ZO super snel levering nooit mee gemaakt en ZEKER orginele producten en plus lekker een zakje fruitsnoepje was erbij en goeie kwaliteit doekje BEDANKT !!!

Goede producten snelle levering

Product als verwacht snelle levering

Gewoon erg goed!

Gewoon erg goed. Snel en attent.

Grote bestelling gedaan alles juist aangekomen

Grote bestelling gedaan. Was bang dat het niet goed aan zou komen. Gelukkig alles netjes verpakt binnen gekregen en een aantal cadeautjes als nog bedankt.

Erg goed heb een snow foam gun aangekocht en ben er erg blij mee, het werkt erg goed en je krijgt een dikke schuimlaag op de auto. Verzending ging snel

Snelle en nette levering

De bestelling kwam, inderdaad als aangegeven, binnen een dag aan. Goed verpakt en verzorgd!

Fijne winkel

Werd goed geholpen door Brit met de juiste advies. Bij de bestelling gratis een mooie microvezel doek 60x40cm gekregen. Aanrader!

Very happy with my purchase

I moved here from Canada and I was happy to find a place where I could get the CarPro products I am used to and some new microfiber towels. The selection of products is decent and everything I ordered arrived quickly. I will definitely order from Waxworld again.

Bestelling was snel binnen samen met een zakje snoepjes (lekker) en een gratis microvezel poetsdoek. TOP!!! Dit is een blijvertje

TOP SERVICE!!

Wat een service bij WAXWORLD , had een paar vragen via e-mail gestuurd binnen een uur telkens antwoord gekregen waar ik veel nuttige uitleg kreeg en zo de juiste producten kunnen kiezen. De bestelling werd de volgende dag al aan huis geleverd in belgie. WAXWORLD IS EEN AANRADER !!!!

super bedrijf doen wat er afgesproken is Aanrader!!

Gewoon goed

De juiste spullen geleverd en heel snel

Zeldzaam

Had nog niet van deze (web)winkel gehoord, totdat ik heel specifiek bepaalde borstels zocht voor het autowassen. Uitgebreid assortiment, goede prijzen en geweldige service: Het was namelijk snel verzonden en er zat zelfs een geschenk in. Gewoon net even dat beetje extra.

Service

Goed service correcte leveringen en op tijd.

Mooie producten snel in huis

Netjes verpakt met een lekker snoepje er bij. Top service

Uiterst behulpzaam

Na jaren mijn detail hobby in de kast gelaten te hebben, terug enkele producten gekocht. Ondanks een kleine bestelling was het waxwordteam uiterst behulpzaam,stede ze mij gerust dat ik fantastische producten had gekozen en zat bij levering 2 attenties extra bij mijn bestelling

Alles duidelijk

Mooie producten voor de auto te behandelen

Goede service klantvriendelijk top bedrijf

Koop al jaren bij waxworld. Nog nooit teleurgesteld in de diverse producten, je word er goed geholpen en de medewerkers staan je met raad en daad bij

Correct

Altijd vlug en correcte service

Dr levering was top zoals vorige keer !!!

The best!

best prices, great selection, great quality, great team. thanks for such a service.

Touwslagerij 15

4762 AT Zevenbergen

Over Waxworld.nl

In Zevenbergen bevindt zich de enige echte Auto Detailing Super Store van Nederland. Deze prachtige Detail Store biedt een totaaloplossing aan voor beginnend en gevorderd auto detailers. Waxworld biedt een breed assortiment autopoetsproducten aan van verschillende merken, o.a: CarPro, Chemical Guys, Meguiar's, Angelwax, Autoglym, Smartwax, Sonax, Monello, Dodo Juice, Collinite, Kenotek en nog veel meer. Bestellingen worden vanaf €75 gratis verzonden naar heel Nederland en België. Daarnaast ben je van harte welkom in Zevenbergen en staat het Waxworld team klaar om je verder te helpen.