Laden reviews...
263 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten ervaren Waxworld als een betrouwbare winkel met snelle leveringen en duidelijke informatie. Het aanbod wordt als ruim en concurrerend beschouwd, met goede verpakking en snelle afhandeling. Vriendelijke en vakbekwame medewerkers worden vaak genoemd. De algemene indruk is een positieve en consistente winkelervaring zonder uitgebreide wachttijden.
Mooi gamma, scherpe prijzen en snelle levering.
5 April 2026
Koen
Antwerpen
Zeer goede ervaring met Waxworld. Mijn Tesla Model Y was duidelijk toe aan een grondige aanpak. De lak had last van kalkaanslag en lichte krasjes. Er is gekozen voor een volledige behandeling inclusief conserveringslaag. Het resultaat mag er zijn: de lak is weer strak en glanzend, en ook de velgen zien er weer als nieuw uit. Het team werkt professioneel en weet waar het over praat. De medewerkers zijn vriendelijk en denken goed mee. Ik kreeg duidelijke en praktische adviezen over het onderhoud en hoe het resultaat zo goed mogelijk behouden blijft. Vooraf werd helder uitgelegd wat ik kon verwachten, en dat is uiteindelijk zelfs overtroffen. Afspraken zijn nagekomen en de communicatie verliep soepel. De werkplaats ziet er netjes en professioneel uit, wat vertrouwen geeft. De prijs-kwaliteitverhouding is prima; het resultaat is het meer dan waard. Al met al een betrouwbaar en vakkundig bedrijf. Ik kom hier zeker terug en kan Waxworld zonder twijfel aanbevelen.
4 April 2026
Cornelis
Klundert
Ik kom hier al jaren met mijn auto’s en iedere keer is het advies en resultaat boven verwachting.
3 April 2026
Zeer behulpzaam
30 March 2026
Jos Stauffenberg
Heerlen
Zelfs een zakje paaseitjes erbiij
Lammert Liewes
Roden
Goede service, en kreeg een extra microvezel doek erbij! Altijd een leuke attentie
Pino
Beverlo
Een ruime keuze aan producten
Pierre
Schoten
Het gemak van online bestellen bij jullie is de duidelijke web site
27 March 2026
Jacob Bassa
Andelst
Echt fijn en snel geleverd Alle spullen 100 % En zelfs nog een product gratis En nog een surprise voor Pasen Ze hoeven het ook niet te doen Ouderwetse service Wie wil dit niet Bestel al mijn spullen voortaan hier Compliment
27 March 2026
Wim
Barendrecht
Het product zelf nog niet kunnen testen, maar gaat wel prima zijn als ik de reviews her en der lees.
26 March 2026
Patrick Missorten
Dilsen-Stokkem Lanklaar
Snel en goed!
26 March 2026
Arie Rodenburg
Sneek
Goede wax, kreeg bij 2 doosjes nog een gratis spons om erbij te gebruiken. Bedankt !
25 March 2026
Jj de M.
Lienden
Snelle levering. Produkt goed verpakt en voldoet aan verwachtingen.
23 March 2026
Giel Senden
Amsterdam
Nette onlineshop, gekregen wat ik moest hebben
22 March 2026
Ben
Delfzijl
Breed assortiment van uitstekende kwaliteit. Snel aan huis geleverd, goed verpakt.
20 March 2026
Martin
Dordrecht
Heel erg meedenkend en klantvriendelijk Kom er al een hele tijd en altijd goed geholpen
Lester
Ridderkerk
Perfect verlopen transactie, snelle levering.
Jan Koelemeijer
Goede webshop veel keuze
16 March 2026
Kevin
Houthalen
Ik vindt het heel jammer dat het twee bestellingen waren en twee keer verzendkosten rekenen en dan in een paketje versturen waar blijven die andere verzendkosten?
15 March 2026
Vaak besteld bij Waxworld, altijd positief en tevreden. Aanrader ✅
12 March 2026
Ivan
Hoofddorp
Zoals het hoort en ben niks anders gewend van jullie.
11 March 2026
Niels Duinkerken
Wapenveld
In Zevenbergen bevindt zich de enige echte Auto Detailing Super Store van Nederland. Deze prachtige Detail Store biedt een totaaloplossing aan voor beginnend en gevorderd auto detailers.
Waxworld biedt een breed assortiment autopoetsproducten aan van verschillende merken, o.a: CarPro, Chemical Guys, Meguiar's, Angelwax, Autoglym, Smartwax, Sonax, Monello, Dodo Juice, Collinite, Kenotek en nog veel meer.
Bestellingen worden vanaf €75 gratis verzonden naar heel Nederland en België. Daarnaast ben je van harte welkom in Zevenbergen en staat het Waxworld team klaar om je verder te helpen.
Touwslagerij 15
4762 AT Zevenbergen