Goede prijs en service

Ik heb de prijzen vergeleken en die waren duidelijk goedkoper en gratis thuis geleverd. TOP

Elke keer is alles top en op tijd geleverd

Snelle levering, goede spullen en altijd een leuk cadeautje wat zeer gewaardeerd wordt

Mooie producten, snel en goed verpakt geleverd!

Mooi assortiment met goede prijzen. Supersnel (binnen één dag) geleverd. Heel goed ingepakt en ook nog eens met een lekker zakje snoepjes erbij!

Snel en eerlijk

Telefonisch informatie over producten gevraagd ze helpen je graag. Heeft mij enorm geholpen om een product te kiezen en kopen.

Perfecte service

Was iets vergeten te bestelen nadat ik betaald had en een mail gestuurd direct na mijn betaling / bestelling. Kreeg snel reactie met een betaal link voor dat product en alles opgelost zonder dus de extra verzendkosten. Goede service!

Top geleverd

super

Naast mijn bestelling, ontving ik ook nog 2 cadeautjes

Zeer ruim assortiment en snelle levering

Al enige jaren koop ik hier mijn onderhoudsproducten voor de auto. Snelle levering en altijd een aardigheidje erbij in de vorm van een aantal poetsdoeken of iets anders uit hun assortiment. Tot nu toe altijd on line gekocht maar ik ben voornemens om ook eens in Zevenbergen langs te gaan.

Alles goed verpakt en snelle levertijd

Gewoon super

Makkelijk besteld. En volgende alles mooi binnen

Mijn bestelling was snel geleverd en goed verpakt. Top!

Lijkt een prima product. Nog niet gebruikt.

Ik heb twee velletjes LOGO lijm besteld. Het werd snel geleverd. Dat had prima in een enveloppe door de brievenbus gepast, maar het werd met Post NL per pakketpost verzonden. Daardoor werd het product onnodig duur.

Snel.

De bestelling kwam zeer snel en correct binnen. De Gliptone leer conditioner trekt snel in en laat geen sporen na. Lekker luchtje ook.

Goede service!

Adres regel was niet goed door gekomen en pakket was daardoor retour gegaan. Via emai contact gehad en direct opnieuw opgestuurd. Binnen twee dagen had ik mijn pakket binnen! Er zat zelfs een gratis carpro boa doek bij, heel fijn!Bedankt voor de goede service

alles volgens afspraak

zeer goed

Super service

Vroeg om een extra sprayer, was geen moeite en hebben ze het kosteloos erbij gedaan. Bedankt !!

Altijd goed

Fijn bedrijf, altijd snelle levering én een verassing als ik de doos open doe. Heb hier al meerdere malen besteld en dat gaat altijd goed. Productaanbod ook erg groot.

Bizar snel verstuurd, geleverd

Goed verpakt snel verstuurd

Prima, snelle verzending

Breed arsortiment, prima producten, snelle verzending

Super geregeld

Snel binnen exact volgens afspraak

Erg behulpzaam en nog een kadootje op de koop toe bij binnenkomst van de bestelling.

Geweldig waxworld.nl echt een aanrader

Geweldig snelle levering van mijn product duidelijke site en laatst gebeld voor advies en ook super geholpen over meng verhouding van een bepaald product ik raad het iedereen aan hier te bestellen

very good products

very good products, fast delivery

Snel geregeld

Snel besteld en snel geleverd. Top !!

Touwslagerij 15

4762 AT Zevenbergen

Over Waxworld.nl

In Zevenbergen bevindt zich de enige echte Auto Detailing Super Store van Nederland. Deze prachtige Detail Store biedt een totaaloplossing aan voor beginnend en gevorderd auto detailers. Waxworld biedt een breed assortiment autopoetsproducten aan van verschillende merken, o.a: CarPro, Chemical Guys, Meguiar's, Angelwax, Autoglym, Smartwax, Sonax, Monello, Dodo Juice, Collinite, Kenotek en nog veel meer. Bestellingen worden vanaf €75 gratis verzonden naar heel Nederland en België. Daarnaast ben je van harte welkom in Zevenbergen en staat het Waxworld team klaar om je verder te helpen.