Gwn zoals je het verwacht

Had m’n spullen besteld netjes op de hoogte gehouden met e-mails en was der ook nog eens super snel factuur er netjes bij lucht verfrisser er leuk bij paas eitjes gwn super

Altijd top

Super service, razendsnelle afhandeling aftersales/ serviceonderdelen

Kan maar 1 ding zeggen. Super service

Artikel met zorg verstuurd

Buiten dat de bestelling en bezorging snel is verlopen was het artikel super verpakt en voorzien van een leuke attentie. Zal er zeker vaker wat gaan bestellen.

Snelle levering, netjes verpakt en zelf gratis goodies meegeleverd

De paaseitjes en extra spullen (washmit en tape) zorgen voor een betovering van de klant. Complimenten en tot een volgende bestelling!

Zeer vriendelijk !

Een kleine bestelling snel geregeld, en zeer vriendelijke ontvangst bij het afhalen !!

Perfecte en zeer snelle transactie...

Uitstekende totaalervaring

Ruim assortiment, scherpe prijzen, met zorg verpakt, snelle levering en voorzien van een snoepje. Een voorbeeld voor anderen.

Zeer behulpzaam

Op zoek naar een vervanger voor Meguiars Cabriodak protection van uitstekend advies voorzien. Duidelijk met kennis van zaken.

Goed en andere wacht ik graag op antwoord

Verzending was super. De wax voor het leer is super. Alleen de spray voor de kunstobjecten ben ik minder content mee. Na een regenbui krijg je strepen op het kunstof. Mvg

Goede prijzen, perfecte service!

Goede prijzen, perfecte service! Betere advies en service ga je niet krijgen in Nederland.

Scherpe prijs, snelle levering

3 maal besteld bij waxworld en telkens scherpe prijzen en snelle levering.

goed bedrijf die weet hoe het werkt

De service is goed en snel, meestal dezelfde dag nog verzonden. Als er iets is dan wordt het netjes opgelost en je krijgt bij je bestelling altijd een leuk cadeau (waar je ook echt wat aan hebt) altijd leuk om iets te krijgen en voor een bedrijf is dat gewoon slim zaken doen. Al met al je kan gerust hier wat bestellen

Altijd super tevreden

Ik bestel hier altijd graag mijn spullen, alles is altijd optijd verstuurd en geleverd en netjes verpakt. Dikke 10+

Moeiteloos besteld en afgeleverd

Prima website en makkelijk bestellen en betalen. In het pakket zat nog een extra microvezeldoekje en paaseitjes. Leuke attentie. Bezorging prima (door post.nl)ondanks dat ik wat laat had besteld op de dag. Dik tevreden.

Snelle levering van bestelling en erg blij met de paaseitjes als bedankje. Top!

Super uitleg maar product voldoet niet aan de wensen

Mijn vraag werd vlot en deskundig beantwoord maar het product is niet krachtig genoeg om vuil en vlekken te verwijderen werd op een correcte manier aangebracht en behandeld maar voldoet niet Mvg Filip

juist goed en vlug

Erg vriendelijke en geven hun eerlijke mening over producten.

Meer dan goed

Bestelling op de afgesproken datum afgeleverd op het juiste adres en nog een kleine verrassing erbij ook!

alles was in orde en een snelle levering.

goede produkten.

Topservice

Een groot aanbod kwaliteitsproducten en een vlotte afhandeling van de aankopen.

Had een bestelling gedaan en de extra pads die ik erbij had besteld waren niet de goede maat. Werd opgebeld door Waxworld dat ik verkeerde maat had besteld en kreeg advies dat ik een andere maat nodig had. Super dat ze naar de bestelling controleren of het wel goed is.

Veel keus en snelle levering

Grote keuze, goede prijzen en snelle levering.

Goed & snel

Veel keuze. Goede merken. Prijs is goed. Spullen snel geleverd

Touwslagerij 15

4762 AT Zevenbergen

Over Waxworld.nl

In Zevenbergen bevindt zich de enige echte Auto Detailing Super Store van Nederland. Deze prachtige Detail Store biedt een totaaloplossing aan voor beginnend en gevorderd auto detailers. Waxworld biedt een breed assortiment autopoetsproducten aan van verschillende merken, o.a: CarPro, Chemical Guys, Meguiar's, Angelwax, Autoglym, Smartwax, Sonax, Monello, Dodo Juice, Collinite, Kenotek en nog veel meer. Bestellingen worden vanaf €75 gratis verzonden naar heel Nederland en België. Daarnaast ben je van harte welkom in Zevenbergen en staat het Waxworld team klaar om je verder te helpen.