Zeer goed!!!

Leveren optijd, en ik kreeg al 2x een extraatje bij.

Top zoals iedere keer!

De zoveelste bestelling voor mij, ben al enkele jaren klant. Een ruime webshop met erg veel keuze met zeer sterke prijzen. Regelmatig geven ze acties waardoor je mooie deals kan scoren. Verzenden, verpakking en updates per mail zijn steeds weer top! Daarnaast ontvang je vaak nog een leuke extra bij je bestelling.

Snelle leveringen met altijd wel wat gratis nuttige spullen!

Goede en snelle levering

Prima service online. Na 1 uur al antwoord op mijn vraag. Bestelde items netjes afgeleverd.

Perfect geholpen

Elke vraag, hoe dom ook, werd met groot respect beantwoord. De mensen zijn zeer kundig (voor zover ik dat kan inschatten), en heel erg behulpzaam (zelf ervaren).

Fantastische ervaring

Stefan & Laura zijn zeer behulpzaam, kundig en sympathiek. Ze hebben een uitgebreid assortiment en service staat hoog in het vaandel. Bedankt voor jullie goede zorgen!

Supersnelle levering

Zeer correcte prijs en snelle levering .

zeer tevreden

duidelijke site en super snelle levering

Prima, volgens verwachting.

Prima voor aankoop maar

Prijs,aankoop ,levering product prima Antwoord op gestelde vragen zeer vlot Spijtig genoeg geen aparte onderdelen(nozzles,filters,potjes)te verkrijgen MTM hydro pf 22.2

Leuke attentie bijgevoegd

Bestelling gedaan rondom de feestdagen. Bij openen van het pakket zat er een zakje bij de bestelling met kerstkransjes en bonbonnetjes met een kaartje: "fijne feestdagen". Zulke kleine dingen maken grote verschillen.

++++

++++

Attentie

Fijn voor het lekker cadeautje. Alles keurig ingepakt. Een vraag gesteld en direct snel antwoord. Koop terug bij Waxworld.

Prima winkel met een ruim assortiment

Een prima winkel met een ruim assortiment. Goed overzicht van de producten met behulpzame reviews en youtube filmpjes ter verduidelijking. Bestelling netjes verpakt en optijd ontvangen.

Snelle verzending en uitstekende service

Snelle verzending en uitstekende service

Goede service snel geleverd

Bestelling snel ontvangen. Goede prijs kwaliteit. Top

Correct en snel geleverd. Aanrader.

Vele producten voor een voordelige prijs. Correct en snel geleverd. Telkens een kleine attentie extra. Aanrader!!

Zoals altijd word de bestelling met zorg en snel verzonden. Mooie producten voor een eerlijke prijs en altijd een leuk presentje erbij!

Mooie spullen, snelle levering en altijd wel een gift erbij .

top

top

Gewoon goed en snel

Snelle levering, en op de hoogte gebracht van de extra korting. Eerlijk

Heel goed geholpen, complimenten!

De klantenservice heeft uitgebreid de tijd genomen om mij goed te adviseren.

Prima dienst maar belachelijke verzending

Ik had twee velletjes schuurpapier besteld, wel snel thuis ontvangen en een kerstchocolaatjes erbij gekregen, hartstikke leuk allemaal, maar in een verpakking zo groot als een schoenendoos. Doe er maar geen chocolaatjes bij en stuur het schuurpapier in een envelop, goedkoper en groener.

Super service

Steeds een vlotte afwerking van mijn orders. En steeds snel geleverd.

Touwslagerij 15

4762 AT Zevenbergen

Over Waxworld.nl

In Zevenbergen bevindt zich de enige echte Auto Detailing Super Store van Nederland. Deze prachtige Detail Store biedt een totaaloplossing aan voor beginnend en gevorderd auto detailers. Waxworld biedt een breed assortiment autopoetsproducten aan van verschillende merken, o.a: CarPro, Chemical Guys, Meguiar's, Angelwax, Autoglym, Smartwax, Sonax, Monello, Dodo Juice, Collinite, Kenotek en nog veel meer. Bestellingen worden vanaf €75 gratis verzonden naar heel Nederland en België. Daarnaast ben je van harte welkom in Zevenbergen en staat het Waxworld team klaar om je verder te helpen.