Zeer goede winkel

Fijne winkel voor poetsspullen. Zowel ervaring met online als in de winkel zelf. Goed advies en zeer ruime keus.

Super levering en service!

Bestelling vanuit mezelf bleek net niet helemaal goed gegaan te zijn. Contact opgenomen en dit is direct aangepast qua levering en betaling. Super!

Topspul gekocht iron x ls carpro

Heb al jaren lang puntjes in de lak net zand heb de auto behandeld het droop er zo af echt fijn eindelijk mooi schoon en nog glimmemd ook daarna en nog een zakje pepernoten erbij gehad zo attent

Super Advies, producten en goede prijzen

Ik was op zoek naar IronX velgenreiniger. WaxWorld was hierin de goedkoopste met geen gek hoge verzendkosten. AL op hun website kijkend zag ik ook nog andere interessante producten. Echter had ik hier vragen over. Dus ik heb gebeld, er werd snel opgenomen en op alle gekke vragen die ik had kreeg ik een goed serieus antwoord. (zoals: stinkt die foam net zo erg als de Ironx velgenreiniger? "ja") Ik kreeg uitleg over het product, het advies om de IronX foam niet te kopen voor wekelijks gebruik, het was fantastisch spul, maar te duur om wekelijks op je lak te gebruiken en daar ook niet voor bedoelt/geschikt. En zo kreeg ik een goed en eerlijk advies, voor een goedkoper product maar wat wel zou voldoen aan mijn verwachtingen en voor de juiste toepassing was. Daarnaast werd mijn pakket op zondag geleverd!

Excellent

Goede producten en keurig geleverd

Prima service en snel verstuurde bestelling.

Snel en betrouwbaar

Ondanks Black friday wasninze bestelling compleet de volgende dag geleverd. Prima service.

Snelle levering, ook tijdens black friday

Ik had mijn bestelling super snel in huis. Prutsen zijn ook altijd goed verpakt.

supersnelle levering voor een prijsje

sneller leveren kan niet denk ik. s'Avonds besteld en de dag erna mooi aan de deur geleverd.

Geweldige service

Goed assortiment, snelle levering en goede service. Men denkt mee en in oplossingen, ik ben fan!

Gewoon erg goed

Mooi assortiment met fijne producten tegen een scherpe prijs. En... supersnel geleverd!

Top bedrijf met super service en een goed assortiment

Buiten het uitstekende assortiment zijn de cursussen van harte aan te raden, deze worden op een hele leuke persoonlijke en professionele manier gegeven.

«:::P:::» «:::E:::» «:::R:::» «:::F:::» «:::E:::» «:::C:::» «:::T:::»

Absolutely perfect store...!!!

goed spul.

Wij zijn bij Autoglym gekomen via de heer Commandeur heet altijd een zeer goede product informatie gegeven . En konden de bestelde spullen bij hem thuis op laten halen daar wij in Frankrijk wonen. Wij vinden het erg jammer dat mijnheer Commandeur er mee gestopt is . Met vriendelijke groet. Henk Jansen

Snelle service , goede producten

Snelle service, goede producten , groot assortiment

Snel en goed geleverd

Alles goed verlopen

En verrast door het attente lekkere Sint snoepgoed bij de bestelling!

Super prijzen,snelle levering

Absolutely happy, perfect service, many thanks and double love like!!!

Absolutely happy, perfect service, many thanks and double

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Gewoon goed

superservice

en prijs kwaliteit ook super

Super snelle levering zoals beloofd.

Goed product en goede prijs.

Snel en zoals het hoort !

Snel geleverd, zeer goed verpakt en altijd leuk van iets cadeau te krijgen. Leuk dat de sint wat lekkere koekjes er bij gaf ook ! Zeer tevreden en bestel zeker snel terug iets! Grts Max

Top supersnel

Bestelling geplaatst en de dag erna geleverd in België. Zeer scherpe prijzen van machines

Fijne poetsdoeken van dikke kwaliteit, netjes verpakt en snelle levering

Touwslagerij 15

4762 AT Zevenbergen

Over Waxworld.nl

In Zevenbergen bevindt zich de enige echte Auto Detailing Super Store van Nederland. Deze prachtige Detail Store biedt een totaaloplossing aan voor beginnend en gevorderd auto detailers. Waxworld biedt een breed assortiment autopoetsproducten aan van verschillende merken, o.a: CarPro, Chemical Guys, Meguiar's, Angelwax, Autoglym, Smartwax, Sonax, Monello, Dodo Juice, Collinite, Kenotek en nog veel meer. Bestellingen worden vanaf €75 gratis verzonden naar heel Nederland en België. Daarnaast ben je van harte welkom in Zevenbergen en staat het Waxworld team klaar om je verder te helpen.