Correct bedrijf!

Altijd een top service!

Ze komen hun afspraken na en er zit altijd wel iets extra’s in het pakket!

Snelle service en je krijgt er altijd een extraatje bij TOP!

Reageren super snel leveren duurt Max een dag top !

De layout van de website is geweldig en de functioneert goed. Snelle levering en mooi verpakt. Ik doe vaak bestellingen bij WaxWorld en vaak ook grotere bestellingen en er is nog nooit iets misgegaan. De cadeautjes bij de bestellingen zijn een leuk detail. 1 heel klein aandachtspuntje: iets meer verschillende soorten: krijg vaak doeken, samples zou ook leuk zijn

Netjes en optijd

Top geregeld

Alles snel en perfect geleverd

Producten als besteld, snel geleverd.

Altijd goed en optijd geleverd!

Snelle levering en er zat ook nog een extraatje bij! Prijzen zijn ook netjes.Ik ga hier voortaan bestellen :)

snel en goed

goede site en snel geleverd

Goede service en uitleg

2 workshops gedaan . Goede ervaring op gedaan Nu even mijn ervaring in de praktijk wat uitoefenen en dan misschien de volgende workshop . Goede service en uitleg .

Bestelling netjes verzorgd

Prima geregeld

Zeer snelle levering Duidelijke website Prijs qualiteit verhouding 100% Zeer tevreden.

Snel geleverd en ook nog een poetsdoek erbij cadeau. Super!

Prima advies en snelle levering

Na advies van de webshop eigenaar een bestelling geplaatst. Kundig advies en snelle reactie

Prima levering en goede producten

De levensduur van de polijstpads van Chemical Guys moet zich nog bewijzen maar ziet er op eerste gezicht goed uit. Er was weer een handig kadootje bijgevoegd. Dat zijn toch van die kleine dingen die erg gewaardeerd worden.

Product snel ontvangen

Prima ervaring. Snelle levering, top. Had California scents gekocht drie stuks, snel en goed aangekomen

Makelijk bestelling. Snelle levering. Top.

Snelle levering met goede producten

Snelle levering met goede producten, alles netjes afgewerkt

Fijn om te bestellen

Wel even noteren dat het al klaar staat als je betaald hebt Verder fijn om te bestellen duidelijk

Alles goed verlopen ,top

Prima winkel

Correcte en snelle levering, ik geef geen 5 sterren omdat de verpakking wel wat aan de grote kant was voor het bestelde. Groot aanbod ! Prima webwinkel.

Alles prima en vlot

Een aanrader om te kopen

Top top top

Alles geweldig

Goede website, snelle levering, netjes verpakt.

Was op zoek naar een product voor vliegroest. Via de website van Waxworld was het snel gevonden. Het spul werkt super.

Specialisten in detailing

Na een telefonisch goed adviesgesprek tot koop overgegaan. Snel geleverd. Top producten en kennis van zaken.

Touwslagerij 15

4762 AT Zevenbergen

Over Waxworld.nl

In Zevenbergen bevindt zich de enige echte Auto Detailing Super Store van Nederland. Deze prachtige Detail Store biedt een totaaloplossing aan voor beginnend en gevorderd auto detailers. Waxworld biedt een breed assortiment autopoetsproducten aan van verschillende merken, o.a: CarPro, Chemical Guys, Meguiar's, Angelwax, Autoglym, Smartwax, Sonax, Monello, Dodo Juice, Collinite, Kenotek en nog veel meer. Bestellingen worden vanaf €75 gratis verzonden naar heel Nederland en België. Daarnaast ben je van harte welkom in Zevenbergen en staat het Waxworld team klaar om je verder te helpen.