Goede en snelle service

Pakket was netjes ingepakt en kwam snel aan, met extra micro vezel doekjes een prima ervaring.

Prima service en producten en levering

Super goede producten en levering

Altijd snel en goed geleverd, goede producten en indien gewenst advies

Uitstekend!

Goede snelle service met kwaliteit spullen

Gen problemen en doen wat ze zeggen

Zoals titel. Geen problemen met de bestelling en lekker vlot bezorgd. Ook leuk dat er wat snoepjes bij zaten :)

Goed, compleet en correct

Fijne website, groot assortiment, snelle service.

Alles perfect in orde, zal hier in de toekomst zeker nog een bestelling plaatsen.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Topper! Snel en netjes

2 flacons besteld en een borstel. Had ze binnen 24h binnen. En netjes een microvezeldoek er bij. En een zakje zuurtjes. Heel netjes en mooi. Ik bestel hier zoiezo weer. !

Super service gericht en binnen 24 levering

Vergeten 15% korting in te voeren, alsnog handmatig toegevoegd en korting retour gestort. Veel voorraad en binnen 24 uur leverbaar.

Goed verpakt

Alles is netjes ingepakt en goed geleverd Super blij met mijn producten.

Ik zou waxworld zeker aanraden. Goed advies, snel contact en snelle levering.

Top service!

Snelle levering en ook elke keer gratis producten (poetsdoeken/waxpads)! Hierdoor kun je op een leuke manier nieuwe producten ontdekken.

Professioneel

Ik heb heel mijn detailing garage gemaakt via deze mensen. Ik bestel sins 2020 van hun en nooit problemen mee gehad. En ik hou van de kleine cadeau's dat ze geven. Bedankt voor alles!❤️

TOP !!!

heb ik geen woorden voor...

Vriendelijk en service gericht

Door mijn eigen domme fout de verkeerde machine gekocht, maar kon na 1 telefoontje zonder problemen omgeruild worden. Mensen zijn zeer kundig en vriendelijk. Volop keuze in de winkel op locatie. Zoveel eigenlijk dat je moelijk een keuze kunt maken. Gelukkig kun je door hun ervaring en advies toch tot de juiste keuze komen. Kortom, een aanrader voor iedereen.

Simpel en snel

zeer snelle levering tegen een concurrerende prijs!

zoals altijd ontvang ik de bestelling binnen 1 dag tegen een goede prijs. Tevens is het leuk om een extraatje in de doos tegen te komen! erg attent!

Vliegroest

Ik gebruik voor het velgen van mijn auto hij is weer aan het glimmen

Zeer snelle leveringen

Besteld en de volgende dag al in huis

Zeer goede en snelle service!

Als een verse in de detail wereld zag ik door de bomen het bos niet meer. Toch maar besloten om even te bellen voor wat verduidelijking, kreeg snel een hele aardige medewerker aan de lijn die mij punt voor punt wist uit te leggen wat te doen voor een goed resultaat. Bestelling de volgende dag al in huis en ondertussen al meerdere klussen uitgevoerd, ontzettend mooie resultaten. Vaste klant gescoord!

Groot assortiment, snel in huis.

Groot assortiment, snel in huis.

Had enkele vragen over diverse items via mail gesteld, zelfde dag nog antwoordt / uitleg inclusief advies.

goed geregeld

Bedankt hoop volgende keer meer korting product top

Perfecte afhandeling en deskundig

Eerste bestelling bij waxworld perfect en netjes afgehandeld Plus extra cadeautje waar je echt ook wat aan hebt .

Topbedrijf wat topkwaliteit levert !

Auto ter behandeling aangeboden met een uiteindelijk verrassend fraai resultaat.

Touwslagerij 15

4762 AT Zevenbergen

Over Waxworld.nl

In Zevenbergen bevindt zich de enige echte Auto Detailing Super Store van Nederland. Deze prachtige Detail Store biedt een totaaloplossing aan voor beginnend en gevorderd auto detailers. Waxworld biedt een breed assortiment autopoetsproducten aan van verschillende merken, o.a: CarPro, Chemical Guys, Meguiar's, Angelwax, Autoglym, Smartwax, Sonax, Monello, Dodo Juice, Collinite, Kenotek en nog veel meer. Bestellingen worden vanaf €75 gratis verzonden naar heel Nederland en België. Daarnaast ben je van harte welkom in Zevenbergen en staat het Waxworld team klaar om je verder te helpen.