Snelle service duidelijke communicatie

Goed geprijsde producten, snel geleverd en erg prettig dat je op de hoogte gehouden wordt van de bestelstatus.

Waxworld leverd volgens afspraak, hebben veel keuze in alles.

Goed product

Een goed product en snel geleverd

Perfect !

Duidelijke site. Hoogwaardige producten. Snelle levering. Affiniteit met de doelgroep. Word vaak een attentie bij de levering gedaan , word altijd zeer gewaardeerd. Klant is koning , een hele fijne winkel !

Perfecte levering volgens belofte

Producten werden de volgende dag geleverd met zelfs een verrassing!

Super service bij iedere bestelling

Fijne webshop, marktconforme prijzen en bovenal een super klantenservice. Ik bestel hier met enige regelmaat en er zullen nog vele bestellingen volgen.

uitmuntend

Dit is mijn derde bestelling en 1x in de shop geweest. zeer vriendelijke medewerkers en elke online bestelling is top. Met zorg ingepakt en snel in huis. Super winkel..ga zo door

Snelle levering van mijn bestelling en nog gratis extra artikel en snoepjes ontvangen.

Zeer professioneel

Tijdens mijn zoektocht naar een product had ik iemand aan de lijn. De persoon die ik aan de lijn had gaf mij een goed advies om welke product ik het beste kon nemen. Dit was voor mij genoeg om producten te bestellen Alvast mijn dank voor Gr

top producten

top producten met gratis gadgets toegestuurd heel goeie service bedankt top!

Fijn geholpen doe graag bij waxworld bestellen

Ik heb een paar jaar geleden mijn eerste spullen gekocht bij waxworld in de winkel. Ben erg tevreden over de mensen die er werken. Als je dan nieuwe spullen besteld ga ik automatisch weer bij waxworld bestellen. Dus ik kan mijn auto weer polijsten en cleanen.

Good seller and good products!

Very fast shipping and moderate prices products.

Ik heb de spullen makkelijk online kunnen bestellen. Breed assortiment. De bezorging was snel en de spullen waren goed verpakt. Helemaal top!

Voortreffelijk

Een overzichtige site en een zeer snelle en korrekte levering .

Afgestemd op de professionals

Ruime keuze aan professionele detailing producten, snelle levering. Zeer aan te bevelen webshop!

Voldoet aan de verwachting

Goede snelle service, alles netjes geleverd precies zoals besteld inclusief een kleine attentie. Scherpe prijzen en leuke kortingsacties.

Snelle levering en nog extra verassing

Fenomenaal

Met een klein hartje begonnen polieren maar dankzij de goeie producten en handleiding een verbluffend resultaat!

Betrouwbaar bedrijf

Snelle levering. Goed verpakt en fijne producten

Zoals altijd eigenlijk, top !

Na een aantal jaren klant te zijn eindelijk mijn eerste review . Ik heb al aardig wat besteld door de jaren heen maar dus echt nog nooit iets raars of vervelends meegemaakt bij Waxworld . Altijd snel en correct geleverd. Fijne zaak om online bij te shoppen .Ga zo door ! Gr Jeroen van’t hof .

Top producten

Gemakkelijk online te bestellen, top producten, bij normale bestelling gratis geschenk en snoepjes. Waxworld een aanrader.

Snel geleverd, goeie prijs

Spullen waren snel binnen en een verrassing erbij wat ook leuk was. Ik ga hier vaker bestellen

Veel keuze uit mooie producten.

Bestelling en levering gewoon goed afgehandeld. Prettige website met veel keuze. Prijzen zijn goed.

Mooie producten en snel geleverd

Tevreden met aankoop

MTM Foam cannon aangekocht via Waxworld.Zeer snelle verzending en degelijk verpakt.Echt een aanrader!!Product werkt enorm goed! 1 klein euveltje via de aankoop van dit product kan je een koppeling voor je hogedruk reiniger bij aankopen.Ik heb dit niet gedaan omdat ik nog een quick connect had van mijn oude foam gun.Echter past deze niet en wordt deze ook niet apart aangeboden. Misschien even vermelden bij aankoop van een MTM dat de schroefdraad van de quick connect niet het zelfde is als bij de meeste foam guns. Vandaar mijn 4 sterren anders een mooie 5! Is niet mijn eerste en zeker niet mijn laatste aankoop bij Waxworld. Groetjes Nils

Touwslagerij 15

4762 AT Zevenbergen

Over Waxworld.nl

In Zevenbergen bevindt zich de enige echte Auto Detailing Super Store van Nederland. Deze prachtige Detail Store biedt een totaaloplossing aan voor beginnend en gevorderd auto detailers. Waxworld biedt een breed assortiment autopoetsproducten aan van verschillende merken, o.a: CarPro, Chemical Guys, Meguiar's, Angelwax, Autoglym, Smartwax, Sonax, Monello, Dodo Juice, Collinite, Kenotek en nog veel meer. Bestellingen worden vanaf €75 gratis verzonden naar heel Nederland en België. Daarnaast ben je van harte welkom in Zevenbergen en staat het Waxworld team klaar om je verder te helpen.