Altijd keurig volgens afspraak

Je krijgt altijd alles compleet binnen en altijd snel. De snoepjes en kleine extra's maken het altijd weer leuk om de doos open te maken. Ga zo door!

Super service, en altijd alles op tijd in huis!

Hele fijne webshop betreft autopoets spullen. Altijd een verassing wat je bij de bestelling er gratis bij krijgt, zeker een van de betere webshops ik bestel er graag! Top service.

Ruime keuze en snel geleverd

Ruim aanbod. Mijn keuze ging uit naar Carpro en daar hebben ze voldoende van. Ik was aangenaam verrast met de extra goodies die waren mee gestuurd. Dat waren niet de minste! Heel erg bedankt en tot de volgende!

Zeer goede producten en snelle levering. Top!!

Uitermate tevreden

Mijn eerste bestelling ooit bij waxworld en zeker niet de laatste. Woensdagavond laat besteld en vrijdag al geleverd. Nette levering goed verpakt en ook nog een gratis microvezel doek gekregen dat was een top verrassing.

Super fijne webwinkel

Fijne webwinkel alleen had laats carpro sic besteld stond op het stickertje 2021 inplaats van 2022 product werkte wel goed verder

Goede service en snelle verzending

Alles helemaal in orde, volgende keer bestel Ik hier weer.

Geweldige service!

Geweldige service en super fijne producten!

Zeer correcte behandeling van het order en snel geleverd.zeer leuk om een extraatje te ontvangen bij mijn levering.

Duidelijke site, snelle levering

Duidelijke site, de levering werd een dag eerder geleverd. Bestelling was beter dan verwacht zelfs een goed bruikbaar presentje :-D.

Altijd correcte afhandeling

Altijd een correcte afhandeling. En altijd wel een klein extraatje erbij.

Top service snelle reactie op FB

Top!!

Top service. Alles was erg netjes ingepakt en snel geleverd.

Makkelijk en snel

Dik in orde

Simply perfect

Ordered a quite difficult to find product. It’s was shipped quickly and delivered very well packed!

Helemaal zoals gewenst!

Prijzen zijn zeker goed! En de levering is ook snel! Ik ga hier zeker vaker bestellen!

Snel en goeie producten in stock

Besteld en volgende dag op de zak! perfect!

Snelle en correcte levering

En er zat zelfs een cadeautje en een set folders bij!!!

Helder en efficiënt.

Heldere website. Specifiek item snel gevonden (i.t.t. andere websites). Levering na 1 dag met nuttige gratis extra’s!

Geweldige service!

In mijn bestelling zat helaas een lekkende fles en na 1 mailtje kreeg ik de dag erop meteen een vervangende fles. Deze fles was helemaal beschermd ingepakt om het deze keer zonder problemen te laten bezorgen. Ook eerste telefonisch contact voor wat advies was zeer prettig en eerlijk. Kortom: betrouwbare en goede shop

Heb nu een aantal bestelingen geplaatst. Bij elke bestelling heb ik er wel iets gratis bij gekregen. Als wordt op tijd geleverd. Top!

Mijn ervaring met Waxworld is top ik ben professioneel detailer en haal 95% van de producten bij hun vanwege de goede service en fijn contact. Grtz Luxury Car Polishing detailing

Steeds top

Alles zeer snel behandeld en geleverd, doe zo verder...

Service is top!

Touwslagerij 15

4762 AT Zevenbergen

Over Waxworld.nl

In Zevenbergen bevindt zich de enige echte Auto Detailing Super Store van Nederland. Deze prachtige Detail Store biedt een totaaloplossing aan voor beginnend en gevorderd auto detailers. Waxworld biedt een breed assortiment autopoetsproducten aan van verschillende merken, o.a: CarPro, Chemical Guys, Meguiar's, Angelwax, Autoglym, Smartwax, Sonax, Monello, Dodo Juice, Collinite, Kenotek en nog veel meer. Bestellingen worden vanaf €75 gratis verzonden naar heel Nederland en België. Daarnaast ben je van harte welkom in Zevenbergen en staat het Waxworld team klaar om je verder te helpen.