Top service en snel geleverd!

Bestelling compleet en snel geleverd. Daarnaast een gratis microvezeldoek gekregen. Zeer netjes en klantvriendelijk!

Super produkt

Aanbrengen super gemakkelijk en super resultaat.

Altijd goed!

Groot assortiment, keurig en vlot geleverd en altijd een kleine extra verassing bij de bestelling

Groot assortiment snelle levering

Telefonisch goed advies zeer vriendelijk

Top bedrijf

Zowel online als fysieke winkel ben ik over Waxworld zeer tevreden. Vriendelijke en behulpzame mensen, ze hebben zeer veel in huis en zijn van alles goed op de hoogte. Online bestellen gaat ook vlot, overzichtelijke website, zeer snelle levering en prima verpakt. Een zeer tevreden klant ben ik dus.

Snel geleverd goede service

snelle verzending en geweldig product

Ik heb een mat blauwe FJR 1300. Lang gezocht naar de juiste shampoo. Via de website gevonden en werkt uitstekend. Dank jullie wel voor de goeie info.

perfecte levering

zoals besteld en zakje snoepjes erbij, leuk...

Just Perfect. Proactive.

Goede producten snel geleverd

Spullen snel ontvangen, redelijke prijzen en nog een gratis ruitendoek erbij! Ik kan het bedrijf aanbevelen

Great service

Fast delivery, all as described, even received a gift

Carpro shampoo

Een heerlijk schuimende shampoo

Makkelijk te bestellen en snel geleverd.

Makkelijk en snel kunnen bestellen. De verzending ging zeer snel. het product werkt goed. Hij kleurt mooi zodat je weet dat het werkt.

Altijd correcte en snelle levering en dan nog mooi gratis cadeau erbij !

Fast shipping!

Fast shipping and great customer service!

Top spul

Smart glass Smart carwash Smart detail Werken alle drie super

Goeie en snelle hulp

Werd snel geholpen en kreeg kreeg ook een goed antwoord!

In 1 woord, Geweldig

De training wordt gegeven door Johan, die een zeer enthousiaste trainer is! Een echte detailer. Ik heb meegedaan aan de workshop Basics of Detailing en aan de workshop D-A Machine Polishing. Beide workshops zijn zeer goed bevallen. Woensdag a.s. doe ik mee met de workshop Advanced Machine Polishing, ik verheug me er nu al op. De andere 2 workshops zal ik zeker ook aan deelnemen.

De bestelling werd op voorziene datum en tijdstip geleverd en de prod zijn zorgvuldig verpakt.

CQ.UK 3.0 werkt perfect Kleine krasjes worden onzichtbaar ,top product

gewoon zoals het hoort en zelfs nog een tikje extra.

Bij mijn 1e en 2e bestelling een poetsdoek gratis. Stukje service van de zaak noem ik dat. Dikke duim omhoog dus.

Super webshop

Super snelle levering, ruim aanbod en altijd een extraatje bij de bestelling.

Bestelling en levering TOP

Bestelling en levering TOP, naar de hoogste verwachting van de klant!

Prima geregeld en snel

Goeie producten. Ik wil met mijn auto geen risico’s lopen.

Top producten, aanrader.

Touwslagerij 15

4762 AT Zevenbergen

Over Waxworld.nl

In Zevenbergen bevindt zich de enige echte Auto Detailing Super Store van Nederland. Deze prachtige Detail Store biedt een totaaloplossing aan voor beginnend en gevorderd auto detailers. Waxworld biedt een breed assortiment autopoetsproducten aan van verschillende merken, o.a: CarPro, Chemical Guys, Meguiar's, Angelwax, Autoglym, Smartwax, Sonax, Monello, Dodo Juice, Collinite, Kenotek en nog veel meer. Bestellingen worden vanaf €75 gratis verzonden naar heel Nederland en België. Daarnaast ben je van harte welkom in Zevenbergen en staat het Waxworld team klaar om je verder te helpen.