Echte kwaliteit

Voor mij de beste winkel als het gaat over car retailing. Goede spullen, ruime keus en super service. Top!

Concurrende prijzen, snelle levering :)

Snel geleverd, mooie prijs.

Snelle levering en zeer vriendelijk en behulpzaam

Het is nooit te veel om iets te vragen. Persoonlijk vindt ik dat erg fijn. Vooral als je keuze’s moet maken tussen producten waar je niet uit komt. .gr ronald tjelpa

Snel!

Dit is een bedrijf waar bedrijven een voorbeeld aan kunnen nemen. Snelle, vriendelijke reactie tijd als je iets besteld en bij het ophalen eveneens vriendelijk met een lach. Waren meer bedrijven maar zo. Kortom. In één woord: TOP!

Vlotte , correcte deal

Leuke kennismaking met jullie zaak

Grote assortiment, snel geleverd, prijzen kloppen.

Geen opmerkingen alles is naar wens

heel goede service

heel goede ervaring

Super service

Super service

Een snelle levering

Goede service en advies

Telefonisch contact gehad voor advies en zeer goed geholpen

Magnifique

Excellent service beaucoup de produits en stock par rapport au autre livraison ultra rapide et un beau petit cadeau merci merci waxwarld

Als ik een bestelling plaats word die netjes optijd geleverd. Plus meestal nog een kleinig heidje erbij. Dat maakt een bestelling toch leuker !

Subliem!

Mooi assortiment en snel geleverd zoals altijd. Keurig verpakt! En meestal een kado tje erbij, bv een poetsdoek.

snelle levering, goed assortiment

bestelling geplaatst, volgende dag al in huis. Goed verpakt en leuke xtra's gekregen. Assortiment is goed op orde.

Snel verzonden

Alles wat ik nodig had was op voorraad Super snel verzonden. Goed verpakt . De prijs is prima

Snelle levering en ook nog eens gratis producten erbij !

Ben al vaste klant en blijf dat zeker. Heb, voor zover ik het me kan herinneren, nooit een nalevering gehad. Top !

Prijs kwaliteit is top!!!

Bestel hier al geruime tijd mijn detail producten voor me auto. Zijn het meest voordelig en levertijd is top! Ben en blijf vaste klant.

Snel bezorgd en goede service

Goede ervaringen met waxworld

Perfect service

Fast delivery, perfect store

Netjes!

Makkelijk besteld, snel geleverd, alleen maar positieve dingen

Correcte en snelle levering!

Zeer tevreden over de levering van de producten die ik bestelde. De kwaliteit van de bestelde goederen ken ik sedert jaren. De levering gebeurde uiterst snel. De aangerekende verkoopprijzen zijn zeer aanlokkelijk.

heel goed

heb meerdere keren besteld,besteling word ook goed gecontroleerd en snel geleverd

Groot assortiment in kwaliteitsproducten

Alles wat je nodig hebt van goede merken en voor een hele nette prijs. Bestelling was heel vlot in huis.

Touwslagerij 15

4762 AT Zevenbergen

Over Waxworld.nl

In Zevenbergen bevindt zich de enige echte Auto Detailing Super Store van Nederland. Deze prachtige Detail Store biedt een totaaloplossing aan voor beginnend en gevorderd auto detailers. Waxworld biedt een breed assortiment autopoetsproducten aan van verschillende merken, o.a: CarPro, Chemical Guys, Meguiar's, Angelwax, Autoglym, Smartwax, Sonax, Monello, Dodo Juice, Collinite, Kenotek en nog veel meer. Bestellingen worden vanaf €75 gratis verzonden naar heel Nederland en België. Daarnaast ben je van harte welkom in Zevenbergen en staat het Waxworld team klaar om je verder te helpen.