Zeer goed producten snel geleverd.

Zeer goed goede service en goede producten

Wax is the best

Perfecte producten perfect bezorgd en uitstekende service

Product als beschreven en snelle levering

Snel en goed

zeer goede producten snel geleverd goede service en duidelijke website.

super

rap en super sevice nogmaal bedankt

Netjes op de hoogte gehouden van de status van de zending en niet onbelangrijk keurig verpakt en geleverd. Gelijk ook nog even een microfiber doek erbij gekregen. Top.

Betreft onderhoud hogedruk reiniger !

Snelle service en geweldige producten

N.v.t

UItstekend,inmiddels vaste klant

Prima ervaringen, snelle en goede verzending en af en toe een cadeautje bij je bestelling wat ik zeer waardeer.

Super snelle service

Altijd correct lever datum Goed ingepakt Aventoe iets leuk extra

Snelle levering en mooie producten

Ik heb een goede ervaring met waxworld en zou er graag weer bestellen, de levering was super snel en ze hebben voor mooie en goede producten

Snel geleverd en een gratis poetsdoek . Bedankt

Snel en netjes geleverd

Heb besteld en is snel en netjes geleverd

alles prima bezorgd en geleverd

alles perfect en er gratis bovenop paaseitjes en een extra microfiber towel gekregen... dat is service!

Uitstekende winkel voor autopoets werk.

Zeer vlotte afhandeling.

Vriendelijke mensen goede adviezen

top spullen

alles zeer goed verpakt en op tijd geleverd. ook nog als verassing extra autoshampoo en polish erbij.

Snel geleverd en leuke verrassing

Gratis bezorgd binnen afgesproken tijd, kreeg een gratis extra doek en paaseitjes. Ga hier zeker nog een keer bestellen!

Gewoon Top

TOP levering en snel super hoor!

Enorm assortiment en snel geleverd

Mijn eerste bestelling bij Waxworld, ik heb altijd mijn vaste merk Autoglym. En koop deze normaal waar ik die toevallig tegenkom. Maar na goed zoeken op internet kwam ik hier uit. Met een ruim assortiment aan Autoglym spullen. Dus hier een flinke voorraad besteld plus een extraatje van het huis, waarvoor mijn dank. En kreeg na een uur al melding dat het verstuurd was. En de dag erna al geleverd. En netjes en degelijk verpakt. Dus volgende keer bestel ik zeker weten weer bij Waxworld

Gewoon perfect Ik wilde bestellen en er was paaskorting maar ik kreeg het niet voor elkaar. Mailtje gestuurd gelijk mail terug gehad en het was gelukt.

Top service en assortiment, zowel online als in de winkel!

Enorm groot assortiment, heel mooi per merk opgesteld in de winkel. Daarnaast is het personeel heel behulpzaam met adviezen en aanbevelingen. Top dus!

Snel, proper

Levering had 1 dag vertraging door drukte bij PostNL, maar dit heeft Waxworld niet in eigen handen. De producten waren mooi ingepakt in een stevige doos en deze was ook goed opgevuld waardoor schade amper mogelijk was!

Perfecte service met extra cadeautje

Altijd heel tevreden als ik hier iets bestel ook heel vaak een klein leuk extratje waardoor ik altijd liever hier bestel dan ergens anders. Enkel deze keer niet te vreden van post nl pakket stond gewoon op de stoep er was namelijk niemand thuis voor het zelfde geld is het pakket weg en wat dan? Maar dit is de verzend firma niet Waxworld hun fout!!! Vriendelijke groeten

Touwslagerij 15

4762 AT Zevenbergen

Over Waxworld.nl

In Zevenbergen bevindt zich de enige echte Auto Detailing Super Store van Nederland. Deze prachtige Detail Store biedt een totaaloplossing aan voor beginnend en gevorderd auto detailers. Waxworld biedt een breed assortiment autopoetsproducten aan van verschillende merken, o.a: CarPro, Chemical Guys, Meguiar's, Angelwax, Autoglym, Smartwax, Sonax, Monello, Dodo Juice, Collinite, Kenotek en nog veel meer. Bestellingen worden vanaf €75 gratis verzonden naar heel Nederland en België. Daarnaast ben je van harte welkom in Zevenbergen en staat het Waxworld team klaar om je verder te helpen.