Echt top!

De website is overzichtelijk, en de producten goed geprijsd! Bestelling was super snel verzonden, top!

Snelle goeie service

Al paar keer besteld altijd snelle verzending goede producten degelijk verpakt . Dikke aanrader!!

Goed doch mis instructie

Graag een handelings bijlage. Op de fles onvoldoende. Met name na het aanbrengen en eventueel uitpersen.

Leuke prijs

Voordelige keuze dankzij aanbieding code Post NL had helaas wat vertraging maar voor de rest zeer tevreden. Klein presentje in de doos word gewaardeerd :-)

Maken waar wat ze beloven

Goede producten snel geleverd

Idem als hieronder

De levering duurde een dag langer dan afgesproken

top geleverd !

niks anders dan lof,mooie professionelen producten voor detailer. en mega vlot geleverd !!

Goed assortiment en snel geleverd

Overal prima.

Superbestelling, supersnel geleverd!!

Ik heb mijn bestelling geplaatst en vergat mijn paasactie, dus geen korting toegepast, achteraf dacht ik jammer, maar helaas, eigen schuld, volgende keer beter opletten. Nu zag ik tot mijn grote verbazing dat het verschil is bijgeschreven op mijn rekening! Alle lof voor Waxworld.nl, wat een superservice!

Perfecte aflevering met zelfs een Paasverrassing!

Na bestelling, snelle uitlevering. Keurig netjes verpakt, de flacons zelfs extra in plastic verpakt voor het geval er iets zou lekken (hetgeen overigens niet gebeurd is). Attent om er een Paasverrassing bij te doen en extra poetsdoeken. Gewoon top voor elkaar. Zou er zo weer bestellen.

Snelle levering en goede producten

Snelle levering en goede producten

Goede en vakkundige service in de winkel en via webshop altijd alles netjes verpakt en optijd aangekregen

snelle service

Mail wisseling over de hoeveelheid producten was duidelijk en heb hieruit een keuze gemaakt.

Uitmuntend

Ja de keuze is er gewoon reuze.

Perfect!

snelle verzending en een klein cadeautje voor Pasen

• Poleciłbyś nas? Tak

Groot assortiment

Zeer positieve ervaring met deze webshop, uitstekende producten, snelle verzending, mooie paas attentie die bij men bestelling zat. "TOP"

Perfecte snelle levering

Altijd snel geleverd, top

Geweldih

Product perfect en snel geleverd. Kan niet beter!

prima!

Wederom goed geholpen

Prima advies voor de aan te pakken werkzaamheden.

Geweldig goed spul

Hele fijne shampoo, auto wordt goed schoon en het water loopt snel van de auto geweldig dus

Helemaal top

Wax nog niet gebruikt

Netjes en snel geleverd

Klantervaring is top!

Duidelijke webshop met goede uitleg bij de producten! In mijn geval ging het onderhouds producten voor matte lakken. Alle informatie die ik daarover zocht, heb ik er gevonden. Dus de juiste producten besteld, deze werden snel geleverd! Keurig verpakt in een stevige doos.

Touwslagerij 15

4762 AT Zevenbergen

Over Waxworld.nl

In Zevenbergen bevindt zich de enige echte Auto Detailing Super Store van Nederland. Deze prachtige Detail Store biedt een totaaloplossing aan voor beginnend en gevorderd auto detailers. Waxworld biedt een breed assortiment autopoetsproducten aan van verschillende merken, o.a: CarPro, Chemical Guys, Meguiar's, Angelwax, Autoglym, Smartwax, Sonax, Monello, Dodo Juice, Collinite, Kenotek en nog veel meer. Bestellingen worden vanaf €75 gratis verzonden naar heel Nederland en België. Daarnaast ben je van harte welkom in Zevenbergen en staat het Waxworld team klaar om je verder te helpen.