Producten zeer goed en professioneel

Uitstekende service

Uitgebreid assortiment, super klantvriendelijk en uitstekende service

goede vlotte service

Goede producten, snelle levering, vlotte service.

De beste producten goede prijs en snelle verzending

Zocht op de beste poets producten en hier gevonden. Super snelle levering. Ben zeer content met de afhandeling en de beste producten.

Geweldig bedrijf met goede service

Ik heb zeer goede evaringen goed verpakt en vaak zit er ook nog wat exstra's bij de besteling. Dat maakt het bestellen nog leuker !! Ook telefonisch goed bereikbaar. En ook voor advies draaien ze hun hand niet om ;)

Zoals altijd een super snelle levering. De volgende dag alles in huis

Correcte en snelle levering

Correcte en snelle levering met een leuk extra cadeautje

Duidelijke Website en snelle levering wat wil je nog meer

Goede en snelle service en bereikbaar voor advies.

Twee machines van Shinmate online besteld, binnen een half uur wordt ik gebeld..... Of ik wel de juiste pads er bij had besteld? Na overleg kreeg ik zelfs nog 2 gratis pads om te testen..... Top service!!

Gewoon goed

Geweldig mooi bedrijf

Zeer deskundig en vriendelijk advies gehad

Producten netjes op tijd geleverd

Vind alleen gratis verzending vanaf 50 € wel wat veel !!

Zeer snelle en correcte levering!

Snelle en goede service! Ik bestel hier zeker nog! Ik had hier besteld een ogenblik later bevestiging mail gehad en iets later direct dat het verzonden was, dag hierna thuis geleverd! Kan niet beter,was ook goed verpakt. Bedankt voor jullie service.

Breed producten scala voor redelijke prijzen

Super webshop om te bestellen! Producten zijn snel geleverd!

Klantgericht en TOP service

Snel contact en compleet assortiment.

De ene dag besteld en de andere dag al thuis

Super snel

Keurige levering makkelijk besteld nu het product nog testen. Maar de eerste resultaten zijn veel belovend

Snel verzonden, beste prijs

Beste prijs voor Glipstone 1l gevonden op deze site, helaas was de meguiar’s liquid wax elders iets iets goedkoper maar kwam ik totaal inc verzenden op deze site alsnog beter uit. Netjes verpakt snel verzonden

Top service en goed advies

Super klantvriendelijk, kennis van de producten en een top advies.

Uitstekende service

Snel en correct geleverd

goede en vlotte service

ik had een vraag en kreeg daar een vlot en duidelijk antwoord op. TOP service

Top!!

Snelle levering en leuk dat je wat er bij krijgt bij een grote bestelling

Heel vlugge verzending en goed verpakt

Duidelijke site..snelle levering..goed en stevig verpakt

Touwslagerij 15

4762 AT Zevenbergen

Over Waxworld.nl

In Zevenbergen bevindt zich de enige echte Auto Detailing Super Store van Nederland. Deze prachtige Detail Store biedt een totaaloplossing aan voor beginnend en gevorderd auto detailers. Waxworld biedt een breed assortiment autopoetsproducten aan van verschillende merken, o.a: CarPro, Chemical Guys, Meguiar's, Angelwax, Autoglym, Smartwax, Sonax, Monello, Dodo Juice, Collinite, Kenotek en nog veel meer. Bestellingen worden vanaf €75 gratis verzonden naar heel Nederland en België. Daarnaast ben je van harte welkom in Zevenbergen en staat het Waxworld team klaar om je verder te helpen.