Eerste ervaring was meteen de beste

Ik was al een tijdje opzoek naar een kwalitatief goede shampoo maar niet te duur. Toen ik Waxximo tegen kwam en het een beetje heb onderzocht/recensies gelezen heb. Ben ik gaan bestellen. Ik heb een eigen bedrijfje in auto’s wassen (Fresh Car Vlissingen).En toen een klant met auto kwam die helemaal onder de modder zat heb ik deze shampoo gebruikt, heb ging er zo makelijk van af. Ik ga zeker meer bestellen van jullie producten.

TOP

snel bezorgt product ziet er goed uit ga in de toekomst zeker nog meer bestellen.

Top service!

Ik heb een uitstekende hulp gekregen wat mij echt heeft geholpen. Hierbij bedank ik nogmaals de medewerker die mij geholpen heeft.

Goed en snel

Goed assortiment met leuke aanbiedingen muziek.

Elke keer ik iets bestel is het er heel snel. Altijd een kleine attentie bij. Leuk. Zeker een aanrader

Goede service en snelle levering

Goede service en snelle levering

ok

Overzichtelijk en vlot

Duidelijke website, snelle levering en netjes ingepakt!

Goede ervaring

Ik had dinsdag nacht mijn producten bestelt en de volgende dag werden ze al verstuurd. Alles was netjes en veilig verpakt! Top gedaan!

Perfect!!!

Makkelijk, extreem goede service. Ik denk er niet eens aan om een andere winkel te gebruiken en kan het werkelijk waar iedereen aanraden

Uitstekende klantenservice en bezorging

Fijne communicatie, fijne website met goede prijzen met meer dan voldoende product keuze. Al meerdere malen bestellingen geplaatst en altijd snel geleverd, volgende dag in huis mits op tijd besteld. Vanaf een bepaald bedrag lijkt er ook altijd een extra product als cadeautjes bij te zitten, erg leuk! Persoonlijk koop ik alleen nog bij Waxworld mijn spullen. Beveel ik het aan, ja, dat heb ik al gedaan. Waarom niet he?

Snelle levering. Goede prijzen.

Snel geleverd, goed verpakt. Mooie aanbiedingen en prijzen.

Snelle levering en correcte producten

Tot nu toe twee bestellingen geplaatst. Beide werden op tijd bezorgd zoals ook werd geadverteerd en de bestellingen waren compleet en juist. Zeker aan te raden.

Keurig op tijd ontvangen

Eerste keer besteld dus kan nog geen goede mening geven.

Snel; netjes verpakt en concurrentieel.

Zondag besteld; dinsdag in huis: prima! Ook netjes verpakt. Ik ben tevreden.

Na een product vergeten te bestellen, snel gemailt, werd dat er nog snel bij gevoegd zonder problemen en had ik het ook de dag nadien allemaal in huis, zeer vriendelijk en ook bij vragen van gebruik steeds direct antwoord met de juiste gebruiksaanwijzing wat toch zeer belangrijk is. Super top ik bestel enkel hier!

Uistekende service!!

Al meerdere keren bij Waxworld besteld. Een ruim aanbod op de website. Altijd een top service en snelle levering. En zeer attent dat bij elke bestelling een verassing erbij zit.

Top services.

Snel besteld inc snel geleverd. Altijd leuk geen tijd te verliezen. Dank u.

Snelle levering, goede prijs

Goede ervaring. Spullen allemaal op voorraad dus snel geleverd. Prijsstelling is ook prima.

Goede producten en snelle levering

Alles wat je nodig hebt kun je er vinden.

Prima, goede service

Goede service, goede ervaringen ik heb al meerder keren besteld bij ze ook advies via de telefoon uit gebreid en goed, ze denken met je mee Ofwel gewoon zoals het hoort, Voor mij een top zaak

Super.

Betrouwbaar, erg snel, en correct.

top zaak!

top zaak voor de detailers en poetsers. veel mogelijk en denken goed met je mee!

Pricey

Special products are overpriced e.g. CarPro XL Detailing Bag. Better shop around for larger items Small items are good value.

Touwslagerij 15

4762 AT Zevenbergen

Over Waxworld.nl

In Zevenbergen bevindt zich de enige echte Auto Detailing Super Store van Nederland. Deze prachtige Detail Store biedt een totaaloplossing aan voor beginnend en gevorderd auto detailers. Waxworld biedt een breed assortiment autopoetsproducten aan van verschillende merken, o.a: CarPro, Chemical Guys, Meguiar's, Angelwax, Autoglym, Smartwax, Sonax, Monello, Dodo Juice, Collinite, Kenotek en nog veel meer. Bestellingen worden vanaf €75 gratis verzonden naar heel Nederland en België. Daarnaast ben je van harte welkom in Zevenbergen en staat het Waxworld team klaar om je verder te helpen.