Goede service en alles op tijd binnen

Top producten en service

Top bedrijf

Snelle reactie op de mail en bestelling

Ik heb al een mail ontvangen dat de bestelling onderweg is , Maar gezien de feestdagen nog niets ontvangen, dus kan ik de producten nog niet beoordelen

Erg goed, ga zo door.

Alles klopt bij dit bedrijf. Duidelijke en gebruiksvriendelijke website. Goede communicatie via de mail. Snel verstuurd en ontvangen. Alles zeer goed en verzorgd ingepakt. Kortom, alles klopt. Ik heb hier al vaker dingen gekocht en kom hier zeker weer terug.

Snelle levering en goede product omschrijving

Rond de kerstdagen toch snel geleverd en een leuk presentje erbij. Dit is hoe je klanten behoudt!

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering van de spullen. Een echte aanrader

Snelle levering en keurig verpakt

De levering was erg snel en met de t&t code proma te volgen. Het product heb ik nog niet kunnen testen.

Helemaal top!

Helemaal top zoals altijd! Snel geleverd en altijd een hele goede service! Deze mensen denken echt met je mee!

Snelle levering, leuke korting

Goed produkt, snelle levering en leuke einde jaars korting.

Tot zo ver was ik zeer tevreden over de waxworld

Ben nu nog steeds blij met mijn aankopen alleen, had ook een flesje carpro spotless besteld, en op de sticker aan de onderkant staat dat het over de datum was en het is ook niet de nieuwste formule 2.0. Verder ben ik nog steeds tevreden over waxworld.

Topwinkel met groot assortiment en veel kennis en kunde

Elke keer een feestje om hier heen te gaan. Goede service, groot assortiment, kennis van zaken, ze hebben alles. Ik noem het m’n snoepwinkel…

Gewoon perfect!

Perfecte klantenservice die mijn cashback in onder 24 uur gewoon hebben opgelost en hun belofte met het volgende dag ontvangen van het bestelde product te vervolledigen. Schitterend verpakt, schitterende klantenservice. Ik geef hen een dikke 5 ster!

Duidelijke website

snel en duidelijk.

Zoals altijd uitstekend

Eerste keer dat ik gebruik gemaakt heb van het click&collect systeem. Werkt naar verwachting. Fijn dat het op deze manier toch kan.

Snelle levering en goede prijzen

Veel keuze en goede prijzen,duidelijk en snelle levering

Snelle levering plus een verrassing

Super bedrijf

Klantvriendelijk, deskundig en ruime keuze aan producten Aanrader

Altijd goede informatie zowel op site als via telefoon

Goede tips and tricks duidelijke site en super kennis van spullen

had een December actie niet gezien, na mailtje naar de klantenservice, snel en correct afgehandeld. alsnog de actie kortingen gekregen!!

Al enkele bestellingen geplaatst en telkens zeer snelle en correcte levering. Aanrader

Client vriendelijk en bij mijn bestelling krijg ik altijd iets extra’s

Perfect verpakt, kerst snoepje erbij. Op tijd geleverd ! Keurig gedaan !

Zeer snelle en goede service

Goed spul, snelle levering

En ook n leuke attentie voor de kerst!

Gewoon super

Touwslagerij 15

4762 AT Zevenbergen

Over Waxworld.nl

In Zevenbergen bevindt zich de enige echte Auto Detailing Super Store van Nederland. Deze prachtige Detail Store biedt een totaaloplossing aan voor beginnend en gevorderd auto detailers. Waxworld biedt een breed assortiment autopoetsproducten aan van verschillende merken, o.a: CarPro, Chemical Guys, Meguiar's, Angelwax, Autoglym, Smartwax, Sonax, Monello, Dodo Juice, Collinite, Kenotek en nog veel meer. Bestellingen worden vanaf €75 gratis verzonden naar heel Nederland en België. Daarnaast ben je van harte welkom in Zevenbergen en staat het Waxworld team klaar om je verder te helpen.