Beste producten en service voor de juiste prijs

Een top bedrijf!!!!!!

Ik wacht lerrelijk niet langer dan 48 uur op mijn pakketjes. Zolang alles op voorraad is dan ben je binnen 48 uur bij je pakketje. Te goed om te verwoorden! Uitstekend

Top bedrijf heeft mij nooit teleurgesteld!

Altijd super snel en ze hebben alles!

Zeer snelle levering

Buiten de snelle levering. Zat er bij m'n levering een gepaste attentie. Ik heb dit zeer gewaardeerd.

Mooi product

De “reload” autopoets is voor 1 liter à€59,95 wel duur. Daarnaast werkt het meer dan goed en was blij met de “ gratis” toegevoegde microvezel uitwrijfdoek!

Altijd TOP service bij WaxWorld!

Zoals altijd weer goeie producten aan de juiste prijs EN snel geleverd! Vaak nog een gratis presentje in de doos wat ik zeker kan appreciëren. Niks op aan te merken dus, doe zo voort jongens!

Gewoon een super zaak.

Gewoon weg super zaak. Heb mijn bestelling geplaatst en werd wederom zeer snel geleverd en prijs kwaliteit zeer goed.

gewoom niks op aan te merken

de artikelen worden keurig met twee dagen bezorgd

snelle service - goede producten

snelle service - goede producten

Goede prijs/kwaliteit

Klasse levering

Top spul. Degelijk verpakt. Heldere communicatie m.b.t. bestellen en verzenden.

Niks op aan te merken

Een tien als ze nog op dezelfde dag zouden leveren

Goede service, snel geleverd

Mooie overzichtelijke website. Vragen worden snel en vakkundig beantwoord. Goede prijzen en snel geleverd

Perfect!

Goede service en sneller levering

Groot assortiment en altijd snel geleverd!

Als professional in de automotive detailing bestellen wij zo goed als alle door ons gebruikte producten bij Waxworld. Het grote assortiment, de kennis en adviezen van de medewerkers en de snelle levering werken voor onze business perfect, dus vandaar de maximale score!

Zoals altijd goed

Snelle levering en groot aanbod aan producten

Alles goed voor elkaar

Bestelling kwam netjes op tijd, en was goed verpakt.

Goede service, ik word keurig teruggebeld als een online bestelling niet lukt.

Keurige telefonische reactie en afhandeling, zodat bestelling alsnog werd afgehandeld. Volgende keer weer !

Topbedrijf!

Wax world stelt nooit teleur. Enorm grote keuze aan scherpe prijzen, als je het hier niet kan vinden dan vind je het nergens.

Top !

Snelle levering en een gratis doek erbij. Gratis merchandise of artikelen bij je bestelling is altijd te gek ! Dik tevreden

Uitstekend service

Ik vond mijzelf aardig lastig met alle vragen die ik gesteld heb, maar alles werd snel en netjes beantwoord. Daarna een bestelling geplaatst en die werd echt super snel geleverd.

Top zoals altijd

Snel geleverd, keurig verpakt, fijne producten.

De beschikbaar van een item mag wat duidelijker aangeven worden. Anderzijds werd dit na de bestelling wel duidelijk weergegeven zodat een oplossing kon bewerkstelligd worden.

Goede producten vrij snel geleverd

Prima ervaring met Waxworld. Levering duurde 2 dagen maar lag meer aan het bezorgingsbedrijf. Netjes verpakt en een gratis Poor Boys gold microvezel doekje ontvangen.

Touwslagerij 15

4762 AT Zevenbergen

Over Waxworld.nl

In Zevenbergen bevindt zich de enige echte Auto Detailing Super Store van Nederland. Deze prachtige Detail Store biedt een totaaloplossing aan voor beginnend en gevorderd auto detailers. Waxworld biedt een breed assortiment autopoetsproducten aan van verschillende merken, o.a: CarPro, Chemical Guys, Meguiar's, Angelwax, Autoglym, Smartwax, Sonax, Monello, Dodo Juice, Collinite, Kenotek en nog veel meer. Bestellingen worden vanaf €75 gratis verzonden naar heel Nederland en België. Daarnaast ben je van harte welkom in Zevenbergen en staat het Waxworld team klaar om je verder te helpen.