Geweldig, ik kijk uit naar mijn bestelling als een klein kind. Eenmaal dat het aankwam was ik gelukkig! Ik zou mijn eigen bedrijf beginnen en raad zeker aan om al je producten op waxworld te bestellen!!

Snelle levering met altijd een leuke attentie

Veel keuze en razendsnelle levering.

De CarPro producten zijn geweldig

Na een teleurstellende periode waarin ik continue werd geconfronteerd met het niet leverbaar zijn van producten van mijn detailler, waarbij hij me geadviseerd heeft over te stappen naar de lijn van CarPro, ben ik begonnen met een startersetje. Het resultaat is exceptioneel. De reset shampoo werkt goed en de quick detailer Elixir laat een prachtige glans achter. Ik ben om!

Top kwaliteit, goede service en nette prijs

Top producten aan een top prijs. Binnen 2 dagen geleverd en goed ingepakt niet zomaar in geduwd en altijd een verrassingtje!

Perfecte service!!! Altijd correct, snel en netjes verpakt!

Ik heb al meerdere bestellingen geplaatst bij Waxworld en elke keer opnieuw is het een feest. De website is super, ze hebben een zeer uitgebreid assortiment, verzending is snel, producten zijn mooi verpakt... Bovendien krijg je vaak een kleine attentie bij bestellingen boven een bepaald bedrag. Over die attentie lijkt ook vaak heel goed nagedacht te zijn. Ik heb telkens dingen gekregen die gebruikt kunnen worden in combinatie met 1 of meerdere van mijn bestelde producten. De snoepjes die ze toevoegen aan de pakketjes zijn ook een leuke "personal touch". Ik bestel mijn poetsproducten nergens anders meer!

Super service!!!!

Vriendelijk, behulpzaam en kennis van zaken en open voor goeie raad.

Super service

Altijd een uitstekende service/levering.

Altijd in orde

Reeds meerdere malen besteld bij Waxworld …altijd alles tot in de puntjes verzorgd…en steeds een kleine attentie bij de bestelling….dit is een van de betere webshops.. wees maar zeker.

Uitstekende service!

Uitstekende service!

Behulpzaam, vriendelijk en bereikbaar

Behulpzaam, vriendelijk en bereikbaar

Sneller levering...goede verpakking : )

Ik kan er eigenlijk niets verkeerds over zeggen: - Levering was snel - verpakking was goed en veilig - Juiste product geleverd Dus eigenlijk top!

Duidelijk en snelle levering van het product

super goed

goede en snelle service met top kwaliteit producten

Excellent!

Excellent quick service and products as always!

Uistekende service

Na bestelling snelle levering van het bestelde. Ook het presentje erbij is zeer klantvriendelijk

Top bedrijf, supersnelle verzending, uitstekende communicatie

Zeer ruime assortiment Verzending was supersnel Werd keurig op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling Volgende bestelling is zeker weer hier

Super toffe ervaring

Goede service en personeel met veel kennis. Altijd kun je terecht met vragen of advies over de producten.

Top service , snelle en correct levering

Snelle en correcte levering met een extra doek en snoep zeer tevreden

Super goed!

Heb al verschillende dingen besteld bij Waxworld allemaal goede producten die ze verkopen en als je boven een bepaald bedrag besteld krijg je er iets gratis bij gewoon leuk zouden meer webshops moeten doen!

Gewoon top super aan te raden

Gewoon top super ervaring

Zeer klantvriendelijk

Positieve verrassing. Spontane actie, een gratis poetsdoek En een zakje met zuurtjes. Mooi gebaar naar een klant. Dat zie je niet erg vaak. Zeer positief, zal dit bedrijf zeker aanbevelen Goederen goed verpakt, en snelle levering bij een goede prijs

Top!!!

Goeie prijzen, goeie producten

Gewoon goed

Zoals ook bij eerdere bestellingen, snel verwerkt en vlot verstuurd en ontvangen. Gewoon heel goed!

Steeds top

Altijd mooi op tijd verzonden en steeds een leuk extraatje erbij. Doe zo verder!!!

Touwslagerij 15

4762 AT Zevenbergen

Over Waxworld.nl

In Zevenbergen bevindt zich de enige echte Auto Detailing Super Store van Nederland. Deze prachtige Detail Store biedt een totaaloplossing aan voor beginnend en gevorderd auto detailers. Waxworld biedt een breed assortiment autopoetsproducten aan van verschillende merken, o.a: CarPro, Chemical Guys, Meguiar's, Angelwax, Autoglym, Smartwax, Sonax, Monello, Dodo Juice, Collinite, Kenotek en nog veel meer. Bestellingen worden vanaf €75 gratis verzonden naar heel Nederland en België. Daarnaast ben je van harte welkom in Zevenbergen en staat het Waxworld team klaar om je verder te helpen.