brede keuze aan spullen

goede en snelle service, attent met extra's die weer leiden tot ervaren van nieuw materiaal

Groot aanbod en snelle levering!

Hier bestel ik vaker!

Snelle levering, goeie prijs

Onderstaande artikel gekocht en alles klopte wat in het omschrijving stond. Supper blij met het eindresultaat. Lang gezocht, velen geprobeerd, ik heb het nu eindelijk gevonden. De Chemical Guys Wet Mirror Finish is een glansversterker waarmee de glans tot een geheel ander niveau gebracht kan worden. De Wet Mirror Finish reinigt het oppervlakte en vult swirls en kleine krasjes op. Daarnaast geeft het een ongekend diepe glans, diepte en reflectie op de lak waardoor het resultaat oogverbluffend zal zijn. De formule van de Wet Mirror Finish zorgt ervoor dat het oppervlakte voor langere tijd vrij blijft van vuil en stof doordat de antistatische elementen ervoor zorgen dat vuil minder snel aangetrokken wordt. De oogverblindende glans wordt gerealiseerd doordat de Mirror Finish zich aan de lak hecht en tot diep in de swirls doordringt. Het resultaat van de reflectie en glans is uitzonderlijk te noemen. Daarnaast biedt het ook gelijk een bescherming tegen uv-straling en verkleuring.

Zeer goed en snel.

Fijn bedrijf met een snelle verwerking en levering.

Zeer professioneel

Al mijn pakketjes zeer zorgkundig en perfect binnen krijgen, bij vragen krijg je direct een antwoord van hoe of wat. Een echt top team!

Geleverd in een stevige doos, en alles in ėėn keer, prima zo.

Top produkt, snel geleverd. Zeer tevreden.

Zeer tevreden.

Aanrader

Snel geleverd, erg netjes verpakt en met een leuke attentie erbij. Bestelde voor het eerst bij Waxworld, maar ben zeker tevreden!

Top bedrijf

Snelle levering Gratis extraatje erbij.

Snel en attent

Ik maak graag gebruik van Waxworld. Ze hebben een uitgebreid assortiment op een overzichtelijke website. De service is snel ( vaak binnen twee dagen in huis ) en er zit meestal een kleine attentie bij de bestelling. Waxworld is professioneel met oog voor de "kleine" klant.

prachtservice

snelle en correcte afhandeling +nog iets extra gekregen bij bestelling

Zeer goede service!

Zeer goede service en communicatie!

Topervaring elke keer weer!

Waxworld ken ik als een topspeler op de detailingmarkt. Het grote aanbod laat geen enkele beginnende of professionele detailer in de steek. Waxworld denkt met je mee en adviseert daarop. Waxworld is de enige detailingstore voor mij!

Correct, snelle levering, heel goede service.

Alles verloopt snel en vlot, indien je met een vraag of probleem zit wordt je snel verdergeholpen.

Het pakket was zeer snel geleverd. Er was ook een duidelijke communicatie in alle richtingen. Het was bovendien zeer fijn dat er een extra cadeautje bij de levering zat. Kort samengevat: een top ervaring om als kleine zelfstandige hier alles in te kopen. Keep up the good work!

Toppie

Goede levering, (met extra doekie en snoep erbij). Netjes optijd geleverd. Nette website. Auto is nu netjes schoon, maar het schoonmaken zelf blijf ik een hekel aan hebben.

Duidelijk en goed , heel snelLevering. Top!

Super goed

Top bedrijf goed service

Correcte en snelle levering

xx

Prima ervaring!!

Snelle levering, steeds een klein cadeautje...

Goede service, nemen de tijd voor en goed advies !!

Zeker een aanrader om daar je producten te kopen.

Topprodukten snel geleverd

Ruime keuze in de beste merken op detailgebied.

Altijd tevreden!

Hier al veel besteld en blijft een topservice! Heel veel op voorraad, goedkoop, en snelle levering

Site gebruiksvriendelijk, snelle levering

Snelle levering, en een extraatje

Touwslagerij 15

4762 AT Zevenbergen

Over Waxworld.nl

In Zevenbergen bevindt zich de enige echte Auto Detailing Super Store van Nederland. Deze prachtige Detail Store biedt een totaaloplossing aan voor beginnend en gevorderd auto detailers. Waxworld biedt een breed assortiment autopoetsproducten aan van verschillende merken, o.a: CarPro, Chemical Guys, Meguiar's, Angelwax, Autoglym, Smartwax, Sonax, Monello, Dodo Juice, Collinite, Kenotek en nog veel meer. Bestellingen worden vanaf €75 gratis verzonden naar heel Nederland en België. Daarnaast ben je van harte welkom in Zevenbergen en staat het Waxworld team klaar om je verder te helpen.