Correcte shop

Vlotte afhandeling van de bestelling.

Netjes verzorgd

Geweldig goed verpakt

Zeer tevreden alles netjes ingepakt snel geleverd en met bruikbare gratis extra’s!

Commande effectuée depuis la Belgique

Commande reçue 2 jours après devant ma porte avec un petit cadeau en prime. C'était ma première commande et certainement pas la dernière. Le petit plus c'est la disponibilité du SAV

Top service!!

De bestelling netjes en optijd ontvangen. En de gratis accessoires wat ik erbij ontvangen heb waren gewoon top!! Zeker de moeite waard om hier nog een keer te bestellen.

Snel geleverd en leuke kado erbij

Voor het eerst iets besteld bij waxworld,goed bevallen

Snelle levering en een goede kwaliteit

Vriendelijke service, mooie producten.

Een groot assortiment aan mooie producten. Snelle levering en netjes degelijk verpakt. En daar bovenop nog enkele extra producten toegevoegd. Dat waardeer ik enorm. Absolute aanrader.

Uitstekende service en snelle verzending

Een redelijk grote order geplaatst, inclusief enkele apparaten. Achteraf vroeg ik mijzelf af of ik niet beter naar de winkel had kunnen gaan ipv via internet bestellen, om over wat korting of extra’s te onderhandelen. Dit bleek echter niet nodig! Mijn order was de volgende dag binnen en ik kreeg enkele artikelen gratis. Zeer tevreden, bedankt!

Je zit altijd goed met Waxworld

Vlot en correct

Goede service en snel geleverd

binnen een 'mum' van tijd mijn spullen binnen met iets extra's. Dat heet goede service!!!

Correct, snelle levering, behulpzaam. Top service

I love detailing, dus ik bestel zeer regelmatig producten bij waxworld. Deze worden altijd correct en zeer snel geleverd. Vragen worden steeds snel en heel gedataileerd beantwoorden. Kortom ik ben heel tevreden over de service! Top!

Veel producten, ruime keuze. Snelle en volledige levering

Positief

Superservice

Toen ik mailde met een vraag kreeg ik binnen het half uur al antwoord. Mijn bestelling werd geplaats om 15u de dag erna had ik deze al.

Altijd een zeer hoge service

Bestel hier al een hele poos mijn spulletjes echt een aanrader en ze hebben verstand van zaken

Top service en altijd de producten die je zoekt op voorraad!

Al paar keer besteld, heel snel in huis en vaak met een extratje

Prima levering!

Snel geleverd, duidelijke website.

Prima dienstverlening

Goede telefonische dienstverlening en snelle levering.

Makkelijk bestellen snel geleverd

Snel geleverd goed verpakt en ook nog een leuk extraatje

Snel en verzorgd geleverd

Snel en verzorgd geleverd

Zeer plezierige aankoop

Normaal gesproken bestel ik altijd bij een andere grote webshop met auto poets producten. Maar ditkeer wou ik gewoon ergens anders is proberen kijken hoe het bevalt. Ik heb vaker lakcoating gebruikt en wou graag eens carpro proberen. Heb ook een keer via de mail wat vragen gesteld ook daar word netjes en vakkundig gereageerd. De bestelling is zeer snel opgestuurd. Wat ik persoonlijk vond is dat ook het inpakwerk zeer netjes was. Netjes factuur erbij, en de flessen zaten netjes ingesealed tegen het lekken. De producten moet ik nog gaan proberen maar ze zien er ook netjes uit. Goede prijs/kwaliteit verhouding verwacht ik. Mijn verwachting is dat ik vaker wat ga bestellen bij waxworld is mij goed bevallen.

De site ist e betje druk. Maar plus punt ist dat je veel kan vinden. Servis verlopt zeer vlot van a tot z. Zeer sempatk en klantapreceerent dat je altijd iets gratis bij de bestelling komt.

Schitterend

Eerste keer besteld en direct later nog een bestelling geplaatst. Zeer correct en leuk met het extra verassing dat erbij zat. Ik ga hier zeker nog bestellen. Michael

Correct en snel

Bedankt om het extra supplement!!!

Webshop is duidelijk en levering is snel.

Mijn ervaring met het bestellen en leveren is goed.

Touwslagerij 15

4762 AT Zevenbergen

Over Waxworld.nl

In Zevenbergen bevindt zich de enige echte Auto Detailing Super Store van Nederland. Deze prachtige Detail Store biedt een totaaloplossing aan voor beginnend en gevorderd auto detailers. Waxworld biedt een breed assortiment autopoetsproducten aan van verschillende merken, o.a: CarPro, Chemical Guys, Meguiar's, Angelwax, Autoglym, Smartwax, Sonax, Monello, Dodo Juice, Collinite, Kenotek en nog veel meer. Bestellingen worden vanaf €75 gratis verzonden naar heel Nederland en België. Daarnaast ben je van harte welkom in Zevenbergen en staat het Waxworld team klaar om je verder te helpen.