Snel en goed

De detailer onder de retailers!

Mooi assortiment, prettige mensen, leuke workshops, duidelijke webwinkel en natuurlijk het prachtige 'Waxhalla' in zevenbergen (helaas niet bij mij in de buurt maar dit pretpark is de moeite waard om een stukje voor te rijden).

Super snelle levering

Hele snelle levering, en tevens een gratis washandschoen gekregen.

De bestelling was binnen 2 dagen in huis. Na het openen van de doos zag ik dat er een gratis was handschoen bij zat. TOP! De Blower die ik heb gekocht werkt echt super fijn!

al paar keer spullen besteld van poetsmachine tot cabrio beschermers. Altijd goed spul!

Snelle levering, goed advies!

Als beginnende 'autoverwenner' is voor mij veel van de materie nieuw, en objectieve adviezen zijn dus meer dan welkom! Aan de telefoon wordt je netjes en professioneel te woord gestaan, en nemen ze ruim de tijd voor je vragen. De gehanteerde prijzen zijn marktconform en bestellingen worden snel verzonden. Wat mij betreft een blijvertje! 👍🏼

Groot assortiment en snelle levering.

Grote sortering van goede merken. Bestelling snel geleverd. Wat ook gewaardeerd wordt was de gratis droogdoek die bij de bestelling zat.

Super ervaring. Snel geleverd.. mooie producten en een extratje erbij! Heel erg tevreden! Tot de volgende keer!

Aanrader

Eerste bestelling bij waxworld.nl en direct dik in orde. Rap geleverd, en 2 cadeautjes bij de bestelling.

Snelle en correcte levering met goed materiaal in het assortiment!

Eerlijke correcte producten

Deftige kwaliteit tegen betaalbare prijzen

Makkelijk besteld en snel geleverd.

Levering was snel. Zaten zelfs wat cadeautjes bij! Bestel de volgende keer zeker weer hier.

prima! bestelling netjes afgehandeld

Overzichtelijke site, bestelling geplaatst welke netjes en tijdig werd afgehandeld. Dank jullie wel, team van Waxworld!

snelle levering en leuk geschenk

productlevering was snel. tevens voor de pasen wat chocoladeeitjes en gratis washandschoen. leuk gebaar.

Super snel geleverd!

Toppie

Nu twee keer iets besteld zeer tevreden snel verzenden. goed verpakt. en vaak zit er ook wel iets gratis bij om te testen ik had zelfs twee gratis dingen erbij en dan geen dingetjes van 1 euro maar gewoon kwaliteit spul om te testen dus ik ben zeer tevreden over wax world

Snelle en correcte levering!

Alles in orde

Zeer snelle en correcte levering, ook extra bedankt voor de extra flacon microfiber wash

Wel spijtig dat ik zoals afgelopen jaren niet persoonlijk kon komen voor extra persoonlijk advies van sommige produkten , ik blijf tevreden klant

Snelle levering en site is ook overzichtelijk.

Prima levering

Uitstekende snelle service!

Snelle en correcte levering, helaas was er bij aankomst een product kapot ( fabrieks fout). Dit product is door Waxworld dezelfde dag nog opnieuw opgestuurd. Volgende keer bestel ik hier zeker weer!

Altijd goede service

Bestelling klopt altijd, en een gratis kleinigheidje zit er ook bij. Bij vragen, krijg je ook goede uitleg en advies.

super snelle service

Snelle service en een uitgebreid assortiment tegen en goede prijs !

Veel producten en snelle levering

Gewoon een top bedrijf . Groot assortiment en snelle levering voor een goede prijs

Ten vrede klant

Bestelling was deftig en goed verpakt.

Touwslagerij 15

4762 AT Zevenbergen

Over Waxworld.nl

In Zevenbergen bevindt zich de enige echte Auto Detailing Super Store van Nederland. Deze prachtige Detail Store biedt een totaaloplossing aan voor beginnend en gevorderd auto detailers. Waxworld biedt een breed assortiment autopoetsproducten aan van verschillende merken, o.a: CarPro, Chemical Guys, Meguiar's, Angelwax, Autoglym, Smartwax, Sonax, Monello, Dodo Juice, Collinite, Kenotek en nog veel meer. Bestellingen worden vanaf €75 gratis verzonden naar heel Nederland en België. Daarnaast ben je van harte welkom in Zevenbergen en staat het Waxworld team klaar om je verder te helpen.